Dilan Çıtak: 'Tatlıses soyadını alacağım'

Dilan Çıtak: "Tatlıses soyadını alacağım"

Dilan Çıtak: 'Tatlıses soyadını alacağım'
Milliyet'in haberine göre İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak önceki gece Levent’te doğum gününü kutladı. 28’inci yaşını sahne performansındaki şarkılarıyla kutlayan Çıtak’ı annesi Işıl Çıtak, erkek kardeşi Berkay Çıtak ve dayısı yalnız bırakmadı.

Nişanlısı Levent Dörter Ankara’da olan konserinden dolayı geceye katılmadı. Şarkıcı, “Yeni yaşımda bol başarı, sağlık ve huzur istiyorum. Yeni bir single projemiz var. Önce babama yolladık şarkılarımızı. Onun değerli fikirleri çok önemli bizim için” dedi.

“Babanız İbrahim Tatlıses size ‘Kızım şu şarkımı oku’ dediği oldu mu?” şeklindeki soruya Çıtak, “Evet, babam bir öneride bulunmuştu. Onun bir eserini seçtim. O da bana izin verdi okumam için. Şu an o şarkıyı söyleyemeyeceğim. Önümüzdeki yaz da Levent ile evlenme tarihimizi açıklarız. İbrahim Bey, ‘Evlenin de mürvetinizi görelim’ diyor” şeklinde cevap verdi.

“2018 yılında sizi Dilan Tatlıses olarak mı göreceğiz?” sorusunu ise Çıtak şöyle yanıtladı; “Dilan Çıtak Tatlıses olacak. İki soyadımı da kullanacağım. Tatlıses soyadını taşımaktan gurur duyacağım” dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2017, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER