Düzenli seks yapıyorsunuz

Düzenli seks yapıyorsunuz

Düzenli seks yapıyorsunuz

Düzenli seks yapıyorsunuz

İşin anahtarı düzenli seks yapmaktadır. Bu evli çiftler için haftada en az iki kez anlamına gelir. Eğer düzenli seks yapıyorsanız bu cinsel hayatınızın sağlıklı olduğu gösterir. Ancak ayda bir o da zorla seks yapıyorsanız durum pek iç açıcı değildir.


Çevresel faktörlerden etkilenmiyorsunuz

Stres, üzüntü ya da yorgunluk gibi durumlarda cinsel hayatta bazı düşüşler görülebilir. Ancak yine de bu durumun çok uzun sürmemesi gereklidir. Cinsellik en önde gelen temel ihtiyacımız olduğundan yoksunluğuna karşı duyarlıyızdır. Bu nedenle uzun süre cinsel isteksizliğin altında başka nedenler olabilir.


Sağlık problemi yaşamıyorsunuz

Cinsel ilişki sırasında, öncesinde ya da sonrasında sağlık problemi yaşamak cinsel hayatınızı sekteye uğratabilir. Bu gibi durumlarda hemen bir uzmana görünmek en doğru hareket olacaktır. Aynı şekilde bazı kronik sağlık problemleri de cinsel hayat üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir.


Konuşabiliyorsunuz

Partnerinizle konuşabiliyor olmanız cinsel sağlığınız açısından son derece önemlidir. Sizin isteklerinizden habersiz olduğunda siz cinsellikten soğuyabilirsiniz. Tam tersi siz onu nasıl mutlu edeceğinizi hiç düşünmezseniz zamanla cinselliğinizin sonunu getirebilirsiniz.


Kendinizi beğeniyorsunuz

Cinsel hayatın renkli bir şekilde ilerlemesi için bedenimizi de partnerimizin bedeni kadar beğeniyor olmamız gereklidir. Kendinize güvendiğinizde kendinizi daha seksi hissedersiniz. Daha seksi hissettiğinizde ise daha aktif bir cinsel hayata sahip olursunuz.


Orgazm olabiliyorsunuz

Tabii seksin en büyük amacı o mutlu sona ulaşmaktır. Eğer orgazm olmakla ilgili sorunlar yaşıyorsanız bunun nedenleri üzerine kafa yormanız gerekir. Aksi takdirde seksten soğursunuz ve bu da cinsellikten uzaklaşmanıza neden olur.


Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2018, 18:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER