Emziği tuvalete batırıp veren öğretmen kovuldu

Emziği tuvalete batırıp veren öğretmen kovuldu

Emziği tuvalete batırıp veren öğretmen kovuldu
Vatan'da yer alan habere göre Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Günay Soluk Anaokulu’nda Nisan ayında kreş ablası F.K.’nın cep telefonuna çektiği görüntülerde öğretmen K.K.’nın 4.5 yaşındaki A.Y.’ye uyguladığı şiddet içerikli görüntülere tesadüfen ulaşan öğretmen baba D.Y. ile anne Z.Y. avukatları aracılığı ile savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Ailenin eline tesadüfen geçen görüntülerde kreş öğretmeni K.K., 4.5 yaşındaki erkek çocuğu A.Y.’yi uyuması için yatağına yatırırken, yastık, battaniyesi ve ağzındaki emziği yatağın yanındaki tuvalet girişine attığı daha sonra ise çocuğa bunları tekrar getirterek emziğini zorla çocuğun ağzına soktuğu, tuvaletten çıkan başka bir çocuğa da yastıkla vurduğu görüldü. K.K.’nin görüntüyü çeken sınıf ablasına bir ara, ‘’Bunlar ya internete düşerse’’ diye uyarıda bulunduğu da kayıtlara yansıdı.

Okul Müdürü, öğretmen ve sınıf ablasının işine son verilirken adli soruşturma yapılmadığını öğrenen mağdur aile 9 Kasım’da avukatları aracılığı ile savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ailenin avukatı Hamza Nuh Özer, görüntülerle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını söyledi. Özer “Adli süreçleri kendilerinin başlatmasını ümit ederdik fakat başlatmamışlar” dedi.

Vakıf yönetimi ise olayın ardından Okul Müdürü S.E., öğretmen K.K. ile kreş ablası F.K.’nın iş akitlerinin sona erdirildiğini, ancak adli işlem başlatmadıklarını bildirdi.
Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2017, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER