Hacimli ve büyük dalgalı saçlar

Hacimli ve büyük dalgalı saçlar

Hacimli ve büyük dalgalı saçlar

Hacimli ve büyük dalgalı saçlar

Hacimli ve fönlü saçların eski moda olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü saçların hacmi ve parlaklığı stilinizin bile önüne geçecek.


Saç bantları

Kalın ve spor saç bantları evde kullanılan birer toka olmaktan çıkıyor ve stilinizde en önemli parça haline geliyor.


Tokyo etkisi; kahküllü bob kesim saçlar

Son dönemde çok gördüğümüz kahküllü bob kesim saçlar 2018’in modası olduğu için mi yoksa popüler dizi La Casa De Papel’in Tokyo’sunu izlediğimizden oluşan algıda seçicilik mi bilemiyoruz. Bildiğimiz tek şey bu yaz çokça göreceğimiz bir model olması.


Dağınık ve ıslak görünümlü saçlar

O geriye doğru taranmış jilet gibi duran ıslak görünümlü saçların yerini daha özgür, daha hareketli ıslak saçlar alıyor. Kısacası saçlarınızı ıslatın ve hayal gücünüzü kullanın.


Okul tarzı

Yaz mevsimi tatil ve bol güneş demek olsa da stilimiz okul yolundan devam edecek. Uzun ve dağınık örgüler hem sıcaklarda hayatınızı kolaylaştıracak hem de fresh bir görünüm kazandıracak.


Perma etkisi; hacimli ve sık bukleler

Eğer permalı saç sevenlerdenseniz ya da zaten saçınız kıvırcıksa 2018 yazı tam da sizin için. Çünkü bu yaz havalı ve hacimli bukleler moda. Kabarıklığı indirmeye çalışmaya son. Kabarttıkça kabartıyoruz.


Çeşit çeşit saç klipsleri

Metal ve arkada tutturulan saç tokalarının yerini taşlı, incili ve ihtişamlı saç klipsleri alıyor. Üstelik kulak üstü kullanım da oldukça moda.


Özgün perçemler

Dümdüz saçlardan sıkılanlar için bulunmaz fırsat. Bu yaz birbirinden ilginç perçemler görmeye hazır olun. Tamamen doğaçlama ilerleyebilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2018, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER