Kız arkadaşım çok istekli

Kız arkadaşım çok istekli

Kız arkadaşım çok istekli

Kız arkadaşım çok istekli

21 yaşındayım. Kız arkadaşım çok istekli. Ama bende hiç istek yok. Aşka ve duyguya fazla mı kapıldım?

 

CEVAP

 

Ey benim aşkta acemi, ilişkide yolunu şaşırmış okurum. Aşka, duyguya fazla kapılanların durumu ne olur diye bakmadığım yer kalmadı. Tıbbi literatürde neler yazıyor ama bu maddeyi bulamadım. Sonunda eski basım ‘Lugat-i Haydari Dümeniye’yi buldum, aşkta tökezleyenlere tam 100 sayfa ayırmış, neler neler... İntiharlar, renklere fazla kapılıp cinselliğe yer ayırmayanlar. Sen ya bir fenomensin ya da aşkı fazla kutsal sanıp her şeyden vazgeçenlerdensin. Aşka da meşke de hak verelim, aşksız yaşanmaz bunu da bilelim.

 


Değişiklik olur mu?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum. Kızlık zarı bozulduktan sonra vücutta değişiklik oluyor mu? Dışarıdan anlaşılır mı?

 

CEVAP

 

Sevgili okurum, kızlık zarı cinsel birleşmeye engel olsun diye konulmamıştır. Bebeklerde vajinadan içeri mikrop girmemesi için konulmuş mekanik bir yapıdır. Ergenlikten sonra ona ihtiyaç kalmaz. Organizmadaki hormonlarla falan ilgili değildir. Dışarıdan anlaşılması mümkün olmadığı gibi kimi zaman uzmanları bile yanıltan bir yapıdır. Yüzde 25 oranında ilişkide kanamaz. Çünkü esnektir. Bu böyledir diye zar ne yol göstericin ne de engelin olsun. Ona kararı ruhunla, bedenin versin.

 


Hep kızları düşünüyorum

18 yaşındayım. Günde 2 defa mastürbasyon yapıyorum. Bu sayı bazen 4- 5’e çıkıyor. Sabahtan akşama kadar kızlardan başka bir şey düşünemiyorum. Ne yapmam lazım?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, bunun psikolojideki adı seksomanidir. Yani bir şeye, bir düşünceye kapılıp o kapandan kurtulamamaktır. Tıpkı uyuşturucuya takılanlar gibi. Belki biraz gözünüzü korkutacak ama buna dikkat etmelisin. Tıpta bir de uyarı tokadı vardır. Bu durumda benden başka yardımcın olmayacak. Kime ne dert yanacaksın? Bu nedenle beni unutmayacaksın. Neyse, işte bir yanında senin iraden, diğer yanda benim yol göstermem... Kolay gelsin, umarım tehlikeyi gördün, bu kimliğini de terbiye edersin.

 


Acaba bozuldu mu?

19 yaşında kızım. Çok spor yapıyorum. Ama bacak açıcı hareketler yapmıyorum. Birkaç hafta önce spor yaparken benden kan geldi. Arkadaşım zarımın bozulmuş olabileceğini söyledi. Ne yapacağım?

 

CEVAP

 

Sevgili yavrum, hiçbir şey yapma. Bacak açılan hareketlerden kızlık zarı bozulsaydı hiçbir kızın zarı yerinde kalmazdı. İstediğin hareketi yap. Erkeklerden ve cinsellikten korkunu biraz azalt.

 


Penisim küçük mü?

19 yaşındayım. Cinsel organım 14 santim. Bana küçük gibi geliyor. Sizce normal mi?

                                        

CEVAP

 

Normal yavrum, normal.

 


Yalan söyledim

26 yaşında kızım. 2 yıl önce ilişkiye girdim, Evlenmek üzereyim. Ama bunu nişanlıma söylemedim. “Bakireyim” dedim. Ne yapayım?

 

CEVAP

 

Sevgili okurum, çeneni tut. O gece olaylara göre tavır alırsın. Örneğin, “Esnek” dersin. Doktora gitmek için seni zorlarsa “Hadi gidelim” bile diyebilirsin. Ama bütün bunları çok güzel, yumuşak, duygusal bir atmosfer yaratarak söyleyebilirsin.

 


Boyunu etkiler mi?

16 yaşındayım. Tıbbi zorunluluk nedeniyle 2 kez sünnet oldum. Penisim 12 santim. 2 sünnet olmam penis boyumu etkiler mi?

 

CEVAP

 

Değerli yavrum, sünnet bir deri işlemi olarak kalmıştır, ana dokuların içeride. Bu nedenle korktuğun zarar olmadı. Penisin biraz daha büyür. Böyle bile kalsa mutlu evliliği götürebilirsin. Hadi bakalım bütün bu soruları kafandan at, dersinin başına.

 

 


Yolumu ayırayım mı?

Nişanlımla 1 yıl sonra evleneceğiz. İlişkiye girdik ama kan gelmedi. Nişanlım benden önce biriyle birlikte olduysa bu iş yürümez. Ayrılmamız gerekir. Ne yapmalıyım?

 

CEVAP



Değerli okurum, esnek olduğuna inanmanı istiyorum. Kadın severse yüreğini ve dokularını bir başkasına teslim etmez. Bu esnek kızlık zarlarının oranı da çok yüksek.

 

 


Kızlık zarım yok mu?

24 yaşında kızım. Nişanlımla birçok kez ilişkiye girdik. Benden kan gelmedi. Zarım bozulmadı mı, bende kızlık zarı yok mu?

 

CEVAP

 

Sevgili okurum, kızlık zarın bozulmadı. Birçok kızda olduğu gibi sen esnekler grubuna dahilsin. Ama zar orada duruyor.

 


Penisimin boyu normal mi?

15 yaşındayım. Penisim 10 santim, normal mi?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, büyüyecek. Birkaç santim büyür. 13 santimi de bulursa keyfine bak, yan gel yat! Ama sakın kilo alma.

 


Sevgilim hamile mi?

Kız arkadaşımla prezervatif kullanmadan ilişkiye girdik. Dışarı boşaldım. Boşalmadan önce baktığımda penisim ıslaktı. Acaba kız hamile mi?

 

CEVAP

Değerli okurum, bazen sürprizler yaşanıyor. Gebe kalma oranı binde bir. Hadi bakalım, biraz bekleyelim. 15-20 gün sonra zaten sonucu test ile öğrenirsiniz.

 

 


Neden iğreniyorum?

18 yaşındayım. Haftada 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. Yapmadan önce istekli oluyorum ama boşaldıktan sonra kendimden çok iğreniyorum. Neden böyle

 

CEVAP

 

Değerli okurum, bu olay böyledir. Çünkü mastürbasyon doğal bir cinsel tatmin yolu değildir. Bir de bu konuda çok kötü şeyler söylenmiştir. Çoğu zaman iradeyi de aştığından yapanlar pişman olur. Mastürbasyon sayın normal. Kendi dengelerini kur ve gerisine karışma. Canın istiyorsa yap, istemiyorsa yapma.

 


Yararı olur mu?

34 yaşındayım. Penisim 9 santim. Piyasada satılan büyütücü haplardan kullansam yararı olur mu? Yoksa bunlar hikaye mi?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, ne haplar, ne vakumlar hiçbir şey penisi büyütmez. Herkese söylediğim gibi sana da söylüyorum. Kilon fazla ise erit. Kasık yağların varsa, onlar yok edilirse 2 santim daha ortaya çıkar. Ama 9 santim penisle evlilik de yürür, eşin orgazm da olur, mutlu da olursunuz.

 


Nasıl dökülür?

20 yaşındayım. Vücudumda aşırı kıllanma var. Bu kılları dökecek bir şey var mıdır?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, kıllarına elleşme. Zamanı gelince partnerin istemezse o zaman lazer epilasyon yaptırırsın.

 


Yaşım uygun mu?

17 yaşındayım. Sık sık mastürbasyon yapıyorum. Canım sürekli ilişkiye girmek istiyor. Bunun için yaşımın uygun olup olmadığını merak ediyorum.

 

CEVAP

 

Uygun değil okurum. Çünkü şimdi bir başlarsan ya dersler, ya iş, ya sorumluluk? Ya anne-babanın tavrı, tutumu? Kızın başına gelebilecekler. Kızlık zarı olayı. Ve de gebelik. Bir de sen hâlâ çocuk olduğun için ondan kaynaklanacak binbir pişmanlık.

 


Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2018, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER