Posta Gazetesi Haydar Dümen'e sorulan yeni sorular (12 Şubat 2018)

Posta Gazetesi Haydar Dümen’e sorulan yeni sorular (12 Şubat 2018)

Posta Gazetesi Haydar Dümen'e sorulan yeni sorular (12 Şubat 2018)

Büyütücü kullansam mı? 



17 yaşındayım, kilom 78, 1.85 boyundayım. Penisim 15 santim, yeterli gelmiyor ve eğri. Büyütücü ve eğrilik için ilaç kullansam mı?



CEVAP 



Yanıtlarıma sondan başlayayım değerli okurum. Normali büyütmek istiyorsan, mesela boyunu uzat, 2.15’e kadar çık. Ne olacak? İşine yaramayacak. Boy ideal, kilon boyuna uygun. Herkesin hayran olabileceği bir delikanlısın. Ama daha çok gençsin. Okur, bilgi ve iş sahibi de olursan, benim de sana uygun 3’üncü kuşaktan torunum olsa, evlenmek istesen hemen “He” derim. Eğriliği için hapa mapa gerek yok, cinsel ilişkiyi engelleyecek kadar eğriyse zamanı gelince ameliyatla düzeltilir.

 


Acaba  bakire miyim?



 Hayatımda ilk defa ilişkiye girdim, kan gelmedi. Kendimi bildim bileli bakireyim sanıyordum. İlişkide kan bekliyordum. Kan gelmemesinin nedeni ne olabilir?



CEVAP 



Sevgili okurum, dünyanın en bilgili, deneyimli uzmanlarının tümüne gitsen, hepsi “Bakire değilsin” deseler, sen biliyorsun ya bakiresin. Ben sana inanırım. Dünyada kızların yüzde 25’inde zar esnek yani lastik gibidir. Böyle bir zarı olan 100 kişiyle de ilişki kursa, zar el değmemiş gibi durur. Mübarek sanki yol geçen hanı olsa, kapı hep açılsa da zar “Bakireyim” diye tutursa, hangi uzmana gitsen “Bakiresin ya, benden ne istiyorsun!” der. Sevgili okurum, sana zardan yana bakire, ruhtan yana yeni gelinsin diyorum.

 


Sevgilimi istiyorum ama...



49 yaşında kadınım, cinsel deneyimim yok. 4 yıldır evlenme ihtimali olmayan sevgilim var. Onunla birlikte olmak istiyor ama bekaretimi kaybetmekten korkuyorum. Bana fikir verin.



CEVAP 



Sevgili okurum, 2 türlü bekaret vardır. Biri bedendeki o ince zar. 29 yıldır korumuş, kaybetmemişsin. Başın göğe değdi mi, sen bilirsin. Ama neden oraya konulduğunu da bilmelisin. Bu arkadaşınla ilişkinde bekaretin değil, aklının yolunda ilerlemelisin. Geleceğini hesap edip karar vermelisin. İkinciye gelirsek, asıl bekaret ruhta ve tutkulardadır. Alt bekaretini korursun ama ruh bekaretine de fazla ihanet etmemelisin. Sakıncasız, ilerisi için acısız, sorunsuz bir durumda da o tatlı mamayı yemeli, duygularına da işkence etmemelisin.



 


Kızlık zarı bozuldu mu?



20 yaşındayım. Kız arkadaşımla 1 yıldır ilişkiye giriyoruz ama kan gelmedi. O eve gidince iç çamaşırında 1-2 damla pembemsi leke olduğunu söyledi. Neden kan yok? Daha önce biriyle ilişkiye mi girdi?



CEVAP 



Değerli okurum, kan geldiğini kız sana söylemiş. Neden yalan söylesin? İleride evlenme ihtimalin bana göre zayıf. Ben kıza inanıyorum, kanamış. Esnekti ya da çok az kan geldi. Siz fark etmediniz.

 


Erken boşalmam var 



19 yaşındayım. Erken boşalıyorum ve cinsel organım sadece 13 santim. Bu durum cinsel hayatımı nasıl etkiler? Ne olur yardım edin.



CEVAP 



Değerli okurum, penisinin boyu cinsel hayatını normal yönetir. Erken boşalman evlendiğin zaman tedavi edilir. Şimdi senin yapman gereken mastürbasyon sırasında duraklayarak, süreyi uzatma antrenmanları.



 


İlişkiyi bitiriyorum 



28 yaşındayım. 4 aydır evli kadınım. Eşim ve ben çok istekliyiz. Penis birkaç santim girince acı yüzünden ilişkiyi bitiriyorum, neden?



CEVAP 



Değerli okurum, kanal kapalı, refleks olarak kilitli. Buna vajinismus diyorlar.

 


Vajinamın şekli bozuk 



24 yaşında, nişanlı kızım. Cinsel organımın şekli bozuk, iç dudaklarımdan biri sarkık. Nişanlım çok istekli, görmek istiyor. Ben çok utanıyorum. Ne olur çare bulun.



CEVAP 



Sevgili okurum, cinsel organın görüntüsü öyle sandığı gibi erkeği çok etkilemiyor. Tabii evlendiğinde göstereceksin. ‘Kadı kızında da o kadar kusur olur.’ Biraz sarkık oluversin canım, ne gam! Dua et ki görünür bir yerde değil.

 


Çok canım yandı 



18 yaşında kızım. Erkek arkadaşım benden 5 yaş büyük. Sürekli benimle ilişkiye girmek istiyor. En son ilişkiye girdiğimizde canım çok acıdı, kan geldi. Kızlık zarım patlamış mıdır?



CEVAP 



Sevgili okurum, evet patlamıştır. Patlamamışsa neyi kanıtlamak istiyorsun?

 


Hamile miyim? 



22 yaşında kızım. Geçen ay sevgilimle ilişkiye girdik. 2 gün sonra adet gördüm. Bir daha ilişkiye girmedik. Bu ay adetim gecikti. Gebe miyim?



CEVAP 



Sevgili okurum, adetinin gecikmesi psikolojine bağlı. Yüzde 99 gebe kalmadın. Bu iş kapalı kutu gibidir. Şimdilik rahat et. 1 ay sonra adet görmezsen test yaptır.

 


Penisim küçük 



15 yaşındayım. Penisimi küçük, ereksiyon hali 5 santim. Yardım eder misiniz?



CEVAP 



Sevgili yavrum, ailen elinden tutsun. Bir uzmana götürsünler. Tıp bu kadar ilerlemişken önce teşhis sonra tedavi.

 


Sıvı gelmesi normal mi? 



28 yaşında kadınım. Orgazm olunca bir sıvı salgılıyor, hatta fışkırtıyorum. Bunun idrar olmadığından eminim. Kadınlarda boşalma anında sıvı gelir mi? Ne yapmalıyım?



CEVAP 



Sevgili okurum, sağlıklı olduğunun işaretidir. O senin özelliğin. Kolay da önlenmiyor. İlişki sırasında gerektiğinde silerek kurutursunuz.

 


Akıntı geliyor, neden? 



18 yaşındayım, cinsel organımda akıntı oluyor. Ne zaman bir kadın görsem akıntı başlıyor. Ne yapmam gerekiyor?



CEVAP 



Değerli yavrum, hiçbir şey. Normal fizyolojik bir akıntı. Yani kaygan sıvı. Gelmesinin nedeni birleşmede penisin vajinaya girişini kolaylaştırması. Doğanın bir ön hazırlık ürünü. Bedene hiçbir zararı yok.

 


Sancım oluyor ve midem bulanıyor 



25 yaşında, 1 yıllık evli kadınım. Evlendiğimizde eşimle 2 ay ilişkiye giremedik. Şimdi tek sorunum ilişkiye girdikten sonra çok sancım olması ve midemin bulunması. Kocam çok anlayışlı ama bu canımı sıkıyor. Ne yapmalıyım?



CEVAP 



Sevgili okurum, istem dışı vajina kasların kasılıyor, acıyı o yüzden duyuyorsun. Mide bulantın da acı korkusundan ve kendini bu işe hazırlayamamandan kaynaklanıyor. Beyin ya da beden kabul etmiyor, itiyor. Profesyonel yardım alman gerekecek. Ama unutma zaman lehine işleyecek.

 


Kız alay eder mi? 



22 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç ilişkiye girmedim. Çok istiyorum ama penisim 13 santim. Kız benimle alay etmez mi?



CEVAP 



Değerli okurum, kız niye alay etsin? Normal bir penis, kafaya takma.

 


Hiçbir kızla olmadım 



20 yaşındayım, hiçbir kızla birlikte olmadım. Penisimin boyu 11 santim. Sizce bu küçük değil mi? Doktora gitmeye utanıyorum.



CEVAP 



Değerli okurum, doktorluk işin yok. O boy yeterlidir. Mutsuzluğuna neden olmayacak. Yeter ki gerçek bir şövalye olarak elindeki mızrağı iyi kullanmasını bil.


Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER