Rıdvan Dilmenden sert tepki: Fenerbahçe formasına yakışmıyor!

Rıdvan Dilmenden sert tepki: Fenerbahçe formasına yakışmıyor!

Rıdvan Dilmenden sert tepki: Fenerbahçe formasına yakışmıyor!

Spor Toto Süper Lig'de 26. haftanın açılış karşılaşmasında Fenerbahçe, 1-0 geriye düştüğü maçta Sivasspor'u 2-1 mağlup ederek çok kritik bir galibiyet aldı.

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, 90 dakikayı NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

'Bize bir şey olmaz', en tehlikeli düşüncedir. Mesela 'Biz düşmeyiz' diyorlar. Rıdvan Dilmen 5. haftada çıkar der ki, 'Kırmızı kar yağar, Fenerbahçe düşmez' Hayatta da böyledir. Hayatta düşmeyiz dersin. Bir anda 26. haftaya hemen hemen aynı sırada girersin.

''Bugün o da olmadı''

Fenerbahçe'nin 0-0 giden skorda bir 10 dakikalık önde baskılı bir oyunu vardır, bugün o da olmadı. Oyun üstünlüğü de Sivasspor'da. Sivasspor, kendi evinde oynarcasına, acil puana ihtiyacı varmışçasına oynadı.

''100 yılı aşkın süren bir çınarın formasına yakışmıyor''

Fenerbahçe'de öyle bir telaş var ki, sanki bu takım çok çaylak. Stres, çalışmazsan olur. Bu kadar çaylak oyuncu gibi oynamak, Fenerbahçe gibi 100 yılı aşkın süren bir çınarın formasına yakışmıyor. Ersun Yanal, devre arasında 5 harfi söylemeli: 'Sakin'. Bu oyuncular yapamıyorsa, sakin oyuncularla oynamalı. Mesela Mehmet Ekici. Ama asıl olay, Fenerbahçe oyunu rakip yarı alana yıkmalı.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2019, 23:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER