Selçuk İnan: Galatasarayda kimsenin parası kalmaz!

Selçuk İnan: Galatasarayda kimsenin parası kalmaz!

Selçuk İnan: Galatasarayda kimsenin parası kalmaz!

Galatasaray'da hiçbir zaman para konusunun konuşulmayacağını ve böyle bir şeyi dahi dile getirmeyeceğini belirten Selçuk İnan, "Benim sözleşmem 5 sene önce yapılmış bir sözleşmeydi. O zaman da ben yine hiç para konuşmadım." dedi.

"Kaptan olarak kalmamı istediler, hiç düşünmeden imzayı attım"

Galatasaray'ın kaptan olarak kalmasını istediğini ifade eden Selçuk İnan, "Bana ihtiyaçlarını olduğunu söylediler. Ben de hiç düşünmeden ve bakmadan imzayı attım. Para pul işleri daha önce bir röportajımda belirtmiştim bazen para kenarda kalır demiştim. Tabii ki oyuncular olarak yüksek paralar kazanıyoruz. Özellikle ülkede şartlar göz önünde bulundurulduğunda tabii ki önemli paralar kazanıyoruz. Bunu tüm arkadaşlarıma da söylüyorum. Biz bunu kazanmak için hiçbir zaman bir savaş vermedik veya kötü bir niyet göstermedik. Bunu herkesin bilmesini istiyorum. Bundan sonra da ben hiç para konuşmayacağım." dedi.

"Galatasaray'a yardımcı olmaya devam edeceğiz"

Galatasaray'da kimsenin parasının kalmayacağını söyleyen tecrübeli futbolcu, "Bir şekilde ödeniyor, biz yardımcı oluyoruz. Yeri geldiği zaman ödemelerimizi alamadığımız 1 sene bile olabiliyor ama bu hiç önemli değil. Biz her zaman Galatasaray'a yardımcı olmaya devam edeceğiz. Bunu herkes böyle bilsin. Dışarıda futbol dışında ne yazılıyor ne çiziliyor çok ilgilenmiyorum açıkçası. Başka ilgi alanlarım var. Hep o tarafa konsantreyim şu anda" diyerek açıklamalarını tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2019, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER