VFW 2012

Teşekkürler...

VFW 2012
Teşekkürler...




Türkiye'nin ilk ve tek dijital dergisi ünvanına sahip olan dergimiz Evo's Angels olarak, İstanbul Fashion Week, gibi dünyaca bilinen moda organizasyonlarında yer almaktayız.

Ağustos ayından itibaren, Kanada Vancouver Fashion Week'in Türkiye'de ilk anlaştığı sayılı basın kuruluşu olmuş bulunmaktayız. Vancouver Moda Haftası 18-23 Eylül  (VFW) yeni tasarımcıların ve ünlü isimlerin yer aldığı inovatif bir moda haftasıdır. İçlerinde, Pauline Van Dongen, Ha Sang Beg, Carolyn Massey, Bohoboco ve Sunny Fong gibi bir çok ödüllü tasarımcıların da yer aldığı Maksibet VFW, medya ve tasarımcıların global platformudur.

VFW, geçen sezon 389 milyondan fazla medya etkisi yaratmıştır. Bu yıl 12. si düzenlenecek olan VFW, 6 gün boyunca 20,000 den fazla moda profesyoneline ev sahipliği yapacak ve uluslararası seyircilere internet üzerinden canlı yayınlanacaktır.

Aylık 100.000 ve üzeri takipçimizin olduğu,  her ay sizlere modayla ilgili doğru ve trend haberleri vermemiz ve Türkiye'nin önde gelen kişileriyle yapmış olduğumuz röportajlar ile 2 yıldır, tüm dünyaya Türk modasının güzelliğini ve tarzını göstermekteyiz. Artık Evo's ailesi olarak, tek Türkiye'deki organizasyonlar dışında, dünya'ya açılmış bulunmaktayız.

Bizi buralara kadar getiren, tüm takipçilerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

 

Evo's Angels Ailesi
Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2013, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER