Yan perçem

Yan perçem

Yan perçem

Yan perçem

Kakül kullanmak istemiyorsanız bu model hoşunuza gidebilir. Normal bir perçem boyutundan biraz daha uzun bırakılarak kestirdiğiniz saçlarınızla alnınızı küçük göstermek oldukça kolay.


Derinden ayrılmış saç

Pratik ve çabuk hazırlanacak bir saç modeline ihtiyacınız varsa bu model oldukça kullanışlı olacaktır. Saçlarınızı belli bir bölgesinden ayırarak geriye atın. Bu sayede hem havalı görünebilir hem de alnınızı küçültebilirsiniz.


Yoğun katlı kesim

Geniş alnınızı daha küçük gösterebilmek için, katlı kesimler tercih edebilirsiniz. Katlı saçlarınızı şekillendirmekte sorun yaşayacağınızı düşünüyorsanız bir köpük yardımıyla rahatlıkla şekillendirme probleminden kurtulabilirsiniz.


Dağınık kakül

Dağınık kesimlere sahip kaküller her yüz tipi için uygun bir seçenek olabilir. Son derece kullanışlı bu model sayesinde alnınız daha küçük görünecektir.


Bob kesimler

Kısa saçlar alını daha küçük göstereceği için bob kesim tarzını rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Kestirdikten sonra saçlarınızı tek bir yöne doğru şekillendirin. Bu şekilde illüzyon yaratarak geniş alnınızdan kurtulabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2018, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER