Murat Denizli Özel Röportajı

Murat Denizli kimdir ?

Murat Denizli Özel Röportajı
Murat Denizli kimdir ?

murat denizli

Genç iş adamı son 1 yıldır moda dünyasında ve yer aldığı uluslararası organizasyonlarda kendine has tarzı ve üslubu ile isminden söz ettiren bir isim. Almanya doğumlu ve Alman Dili ve Edebiyat mezunu genç girişimci ülkemiz hakkında ve projeleri hakkında söyleşimizi altta bulabilirsiniz...

Öncelikle sizlere alakanızdan dolayı teşekkür ederim.. Ülkemize aşık bir Türkiye sevdalısı olarak sizleri çalışmalarınızdan dolayı kutlamak istiyorum. Az önce değindiğiniz gibi son 1 yıldır aktif olarak moda sanat sinema ve organizasyon alanında ekibimle kendi tarzıma ve çizgime faaliyet gösteriyoruz. Benim çıkış noktam ülke bazından ziyade ülkemizin geleceği olan kendi alanında yetenekli gençleri “bu iş için yaratılmış tabiri daha uygun olur”  dünya arenası sunmak müşterilerimize global anlamda rekabete hazırlamak kendilerini bu manada iyi özümseyerek kendi alanımda onları hak ettiği yere taşımak doğrultusundadır. Açıkçası ülke dışına çıkmayan bir değerin benim için kıymeti olmadığını her daim savunurum. Burada  İç piyasada bizi başarıya götüren etken aslında müşterilerimiz ve bizimle çalışan arkadaşlarımızın bizi iyi empoze etmesidir.

Son Kolaybet olarak bir güzellik yarışmasında üst düzey yönetici olarak görev alıyorsunuz süreç olarak düşünceniz nedir ?

Bu proje sunulduğunda açıkçası çok heyecanlandım konsepti ve farklılığı ile içinde yer almam gerek doğru projelerden biri olduğuna inandım. Uzun ve meşakatlı çalışma sürecinden sonra yarışma tarihine yakın Malum hepimizi üzen komşularımızın durumundan ötürü duyarlı yönetim olarak yarışmayı erteleme kararı aldık.

Bu işe gönül veren gençlere tavsiyeleriniz nedir ?

Öncelikle gerçeklerle yüzleşmelerini isterim hedeflerini belirleyip o yolda eğitimini almalarını ve doğru adreslerde ve kişilerle çalışmalarını tavsiye ederim. Benim görüşmelerimde dikkat ettiğim birinci unsur hedef tir. Hedef sizlik her kim olursa olsun baştan mücadeleyi kaybetmektir. Çabuk pes etmemelerini her daim her koşulda ders çıkarıp yoluna devam etmelerini tavsiye ederim. Atacağınız her adımı ülkemizi Global anlamda temsil etmek için atmalarını isterim..

 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2013, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER