88 yaşında 2 kez coronayı yendi

Korkuteli ilçesinde yaşayan Ali Arıtürk, 25 Ekim günü, yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması nedeniyle Korkuteli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

88 yaşında 2 kez coronayı yendi

Korkuteli ilçesinde yaşayan Ali Arıtürk, 25 Ekim günü, yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması nedeniyle Korkuteli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kısmi felç bulguları saptanan Arıtürk, Antalya’daki özel bir hastanenin yoğun bakımına sevk edildi. 22 günlük tedavinin ardından Arıtürk, taburcu edildi.

Takibi evde yapılan Ali Arıtürk’ün corona virüsü şüphesi üzerine yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Evde tedavisine başlanan Arıtürk, hastalığı atlattı. Kısa süre sonra öksürük şikâyetiyle gittiği göğüs hastalıkları polikliniğinde 2’nci kez yapılan Covid-19 testi pozitif çıkan Arıtürk, Korkuteli Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Tedaviyle sağlığına kavuşan Arıtürk, 2 gün önce taburcu edildi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

Ali Arıtürk, tedavi gördüğü süreçte sağlık çalışanlarının kendisiyle yakından ilgilendiğini ifade ederek, “Bu süreçte benim iyileşmem için hizmet eden, başta doktor, hemşire, hasta bakıcı, temizlikçi olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının Allah yardımcısı olsun. Hepsine canı gönülden teşekkür ederim. Tüm sağlık çalışanlarının çok iyi davrandığını anlatmak istedim. Yaklaşık 20 gündür beni, bir baba, amca, dede ve dayı olarak gören ve bana bu şekilde hizmet eden tüm çalışanları tebrik ediyorum. Hepsine sağlık ve afiyet diliyorum” diye konuştu. (DHA)

İlginizi ÇekebilirKronik hastalıkları olmasına rağmen 90 yaşında coronayı yendiKronik hastalıkları olmasına rağmen 90 yaşında coronayı yendi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER