Ankara da ‘mavi’ oldu

Ankara, yüzde 75’in üstüne çıkan aşılanma oranıyla, Covid-19 Risk Haritasında düşük riskli iller arasına girdi.

Ankara da ‘mavi’ oldu

Ankara, yüzde 75’in üstüne çıkan aşılanma oranıyla, Covid-19 Risk Haritasında düşük riskli iller arasına girdi. Kentteki gelişmeyi il sağlık müdürlüğü duyurdu.

Yapılan açıklamada, “İlimizde en az 1 doz aşı olanların oranı yüzde 75,2’ye ulaştı. Aşısını yaptırarak Başkent’i maviye kavuşturan tüm Ankaralılara ve fedakar sağlık çalışanlarımıza teşekkürler” ifadeleri kullanıldı.

 

Resim

BAKAN KOCA’DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ankara Covid-19’a karşı %75’i aşan aşılanma oranıyla artık Düşük Riskli İller arasında. Haritamızdaki yeni rengi Mavi. Bolu, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray ve Konya, başkentin aşı olma kararıyla kararı uygulama hızını örnek almalı” dedi.

Bakan Koca'dan 10 il için kritik uyarı İlginizi Çekebilir Bakan Koca'dan 10 il için kritik uyarı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kritik tabloyu paylaştı! İşte 9 Ağustos 2021 güncel corona virüsü (koronavirüs) vaka ve vefat verileri İlginizi Çekebilir Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kritik tabloyu paylaştı! İşte 9 Ağustos 2021 güncel corona virüsü (koronavirüs) vaka ve vefat verileri
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER