Aynı aileden 3 kişi korona virüs nedeni ile hayatını kaybetti

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yaşayan Muhammet Kılınç yakalandığı corona virüsü sebebiyle tedavi altına alındığı hastanede 12 Kasım’da yaşamını yitirdi.Kronik rahatsızlığı bulunan Muhammet Kılınç'ın annesi Mahmure Kılınç da virüs nedeniyle tedaviye alındı.

Aynı aileden 3 kişi korona virüs nedeni ile hayatını kaybetti

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yaşayan Muhammet Kılınç yakalandığı corona virüsü sebebiyle tedavi altına alındığı hastanede 12 Kasım’da yaşamını yitirdi.

Kronik rahatsızlığı bulunan Muhammet Kılınç'ın annesi Mahmure Kılınç da virüs nedeniyle tedaviye alındı. Anne Kılınç da geçen hafta yaşamını yitirdi.

Corona virüsü nedeni ile bir haftadır yoğun bakım ünitesinde tedavi gören baba Hasan Kılınç ise yaşamını yitirdi. 6 çocuk babası Hasan Kılınç’ın cenazesi bugün öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından virüs nedeni ile ölen oğlu ve eşinin mezarlarının yanında toprağa verildi. (İHA)

İlginizi Çekebilirİki saat arayla coronaya yenik düştülerİki saat arayla coronaya yenik düştüler İlginizi Çekebilir10 gün içinde dört akrabası coronadan öldü10 gün içinde dört akrabası coronadan öldü

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER