Baba- kız, 3 saat arayla virüsten öldü

Maraşlı Mahallesi’nde oturan emekli öğretmen Alay Balçık ve kızı Sabahat Balçık, bir süre önce koronavirüs belirtileri gösterince Çaykara Devlet Hastanesine başvurdu.İlçeden sevk edildikleri Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde baba ve kızına yapılan testlerin sonucu .

Baba- kız, 3 saat arayla virüsten öldü

Maraşlı Mahallesi’nde oturan emekli öğretmen Alay Balçık ve kızı Sabahat Balçık, bir süre önce koronavirüs belirtileri gösterince Çaykara Devlet Hastanesine başvurdu.

İlçeden sevk edildikleri Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde baba ve kızına yapılan testlerin sonucu pozitif çıktı. Hastanede tedaviye alınan baba ve kızı, sağlık durumlarının ağırlaşması üzerine yoğun bakımda entübe edildi.


Sabahat Balçık, önceki gün saat 10.00 sıralarında, bilinci kapalı olan Alay Balçık ise saat 13.00 sıralarında doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi. Baba ve kızının cenazeleri, salgın tedbirleri kapsamında aile mezarlığında toprağa verildi.
(DHA)

İlginizi ÇekebilirKabine toplantısından kısmi kapanma mı tam kapanma mı kararı çıkacak?Kabine toplantısından kısmi kapanma mı tam kapanma mı kararı çıkacak?İlginizi ÇekebilirAntidepresan kullanımı patladıAntidepresan kullanımı patladıİlginizi ÇekebilirSağlık Bakanlığı güncel corona virüsü verilerini açıkladı! İşte 25 Nisan tablosuSağlık Bakanlığı güncel corona virüsü verilerini açıkladı! İşte 25 Nisan tablosu
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER