Babil 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İrfan’ın zor sınavı! (Babil 9. son bölüm izle)

Babil dizisi bu akşam 9.

Babil 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İrfan’ın zor sınavı! (Babil 9. son bölüm izle)

Babil dizisi bu akşam 9. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; İrfan ve Eda, hastane koridorunda evlatlarını beklerken hayatlarının en zor sınavını veriyor. Deniz’in ameliyatından sonra İrfan’ın Süleyman’a verdiği ödeme sözünü tutması gerek. Süleyman, hiçbir koşulda insafının olmadığını göstermek için İrfan ve Egemen’e sağlam bir gözdağı veriyor. Babil yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Babil 10. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme ekranı.

Star Tv ekranlarında he cuma akşamı yayınlanan Babil dizisinin 9. bölümü izleyici ile buluştu. Babil’in bu akşamki son bölümünde; Ayşe ise Süleyman'a dair daha fazla bilgi edinebilmek için Hakan'la yakınlaşmak zorunda kalıyor. İşte Babil 10. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme sayfası.

BABİL 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


BABİL 9. SON BÖLÜM İZLE

BABİL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

En Zor Sınav: İrfan ve Eda, hastane koridorlunda evlatlarını beklerken hayatlarının en zor sınavını veriyor. Deniz'in ameliyatından sonra İrfan'ın Süleyman'a verdiği ödeme sözünü tutması gerek. Fakat işler Hakan'ın da dahil olmasıyla daha da sarpa sarıyor. Süleyman, hiçbir koşulda insafının olmadığını göstermek için İrfan ve Egemen'e sağlam bir gözdağı veriyor.

Ayşe ise Süleyman'a dair daha fazla bilgi edinebilmek için Hakan'la yakınlaşmak zorunda kalıyor. Kudret'in İlay'a düzenlediği kumpası öğrenen Süleyman, Kudret'le yüzleşiyor. Deniz sağlığına kavuşabilecek mi? İrfan, Süleyman'a verdiği sözü tutabilecek mi? Kudret, Süleyman'ın hiddetinden nasıl kurtulacak?

Son güncelleme: 08:25 - 21.03.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER