Bakan Koca’dan 10 il için kritik uyarı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’nin günlük COVID-19 tablosunu açıkladı. Güncel verilerin yanında salgına karşı devam eden aşılama çalışmalarıyla ilgili son bilgilerin de yer aldığı tabloda bir il daha maviye döndü. Hakkari, yüzde 75’in üstüne çıkan aşılanma .

Bakan Koca’dan 10 il için kritik uyarı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’nin günlük COVID-19 tablosunu açıkladı.

Güncel verilerin yanında salgına karşı devam eden aşılama çalışmalarıyla ilgili son bilgilerin de yer aldığı tabloda bir il daha maviye döndü.

Hakkari, yüzde 75’in üstüne çıkan aşılanma oranıyla, Covid-19 Risk Haritasında düşük riskli iller arasına girdi.

10 İLE DİKKAT ÇEKTİ

Gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran Bakan Koca, 10 ile dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı;

“Hakkâri, aşılanma oranıyla Covid-19’a karşı güçlü 13 il arasında. Oranın düşük olduğu Iğdır, Ağrı, Muş, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt, Hakkâri’nin aşı kararını, aşılanma hızını örnek almalı. Van’la Şırnak’tan %75’imiz aşılandık haberini bekliyoruz.”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kritik tabloyu paylaştı! İşte 9 Ağustos 2021 güncel corona virüsü (koronavirüs) vaka ve vefat verileri İlginizi Çekebilir Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kritik tabloyu paylaştı! İşte 9 Ağustos 2021 güncel corona virüsü (koronavirüs) vaka ve vefat verileri Vaka sayısı yüzde 100'ün üzerinde artmıştı! Tabip odası: Yoğun bakımlar doldu İlginizi Çekebilir Vaka sayısı yüzde 100'ün üzerinde artmıştı! Tabip odası: Yoğun bakımlar doldu
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER