Bugün taburcu olan COVID-19 hastası: İki bayramı bir arada yaşıyorum

Geçen  hafta baş ağrısı şikayetiyle  Bakırköy Dr.

Bugün taburcu olan COVID-19 hastası: İki bayramı bir arada yaşıyorum

Geçen  hafta baş ağrısı şikayetiyle  Bakırköy Dr. Sadi Misafir Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne gelen 47 yaşındaki Vefalı Karabulut’a corona virüsü testi yapıldı. Deneme sonucunun fazla çıkmasının ardındaki Karabulut, hastanede çare altına alındı. Bir hafta süren hap tedavisinin arkasında bugün taburcu edilen Karabulut, ” Çok sevinçliyim. Afiyet çalışanlarına da keza teşekkür ediyorum. Herkesin bayramını kutluyorum” dedi. Karabulut şöyle konuştu:

“HİÇBİR BELİRTİ YOKTU”

“Baş ağrısı ve kan basıncı nedeniyle 18 Mayıs’ta hastaneye geldim. Bu pazartesi günü de taburcu oldum. Hiçbir bulgu yoktu sadece baş ağrısı ve tansiyonum vardı. Test yapıldı corona virüsü tanısı konuldu. 3 gün sonradan test yapıldı, olumsuz çıktı. Bugün de taburcu oluyorum.

Sıhhat çalışanları her konuda asistan oldular. Doktorundan hemşiresine hepsine teşekkür ediyorum. Ailemden iki kişide fazla çıktı onlar evde tedavi aşağıda. Onların süreci iyi gidiyor. İki bayramı bir arada yaşıyorum. Baht olursa ailemin yanına gideceğim. Bu hastalığı yendiğim için sevinçliyim. Bundan daha sonra yaşamıma uyarı etmem gerektiğini söyledi doktorlar.” (DHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER