e-Nabız’a giriş nasıl yapılır? Corona virüsü test sonuçları e-Nabız’da

Bakanlığın e-Nabız uygulaması ile hem vatandaşlar hem de doktorlar bütün sağlık bilgilerini tek sayfa üzerinden görebiliyor.e-Nabız, özellikle corona virüsü test sonuçlarının sorgulandığı sayfa olması sebebiyle pandemi dönemi boyunca vatandaşların en çok ilgi gösterdiği .

e-Nabız’a giriş nasıl yapılır? Corona virüsü test sonuçları e-Nabız’da

Bakanlığın e-Nabız uygulaması ile hem vatandaşlar hem de doktorlar bütün sağlık bilgilerini tek sayfa üzerinden görebiliyor.

e-Nabız, özellikle corona virüsü test sonuçlarının sorgulandığı sayfa olması sebebiyle pandemi dönemi boyunca vatandaşların en çok ilgi gösterdiği uygulamaların başında geliyor.

E-NABIZ’A NASIL GİRİŞ YAPARIM?

E-Devlet kapısı üzerinden e-Devlet şifresini kullanarak veya E-İmza kullanarak T.C. numaranız ile sisteme giriş yapabilirsiniz. E-Devlet girişine tıkladığınızda E-Devlet girişine yönlendirileceksiniz.

E-NABIZ'A GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

Giriş yaptığınızda profil bilgilerinizi oluşturmak için yönlendirildiğiniz ilk ekranda Kullanım Şartları bulunmaktadır. Profilinizi oluşturmaya başlamak için “Kullanım Şartlarını okudum, anladım ve kabul ediyorum” yazısının yanında bulunan kutucuğu tıklamanız gerekmektedir.

-Profil bilgilerinizi oluşturmak için 2. aşama kişisel bilgilerinizdir. Burada yaşadığınız ülke, il, boy ve kan grubu alanlarını doldurmanız gerekmektedir.

-Bu bölümde ilgili alanları doldurduktan sonra “Paylaşım Seçenekleri” alanında kişisel sağlık bilgilerinize kimlerin erişimde bulunmasını istediğinizi seçebilirsiniz.

-Profil bilgilerinizi oluştururken son aşama ise Erişim Bilgileri alanıdır. Burada sisteme cep telefonu bilgilerinizi ve sisteme girişte kullanmak istediğiniz şifre bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir.

-Daha sonra cep telefonunuza gelen tek kullanımlık erişim kodunu kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz.

İlginizi ÇekebilirSağlık Bakanı Koca ve Ateş Kara'dan grip aşısı açıklamasıSağlık Bakanı Koca ve Ateş Kara'dan grip aşısı açıklaması
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER