En İyi Afyon Termal Otelleri

Türkiye; tatil yapmak isteyenlere birden çok seçenek sunar.

En İyi Afyon Termal Otelleri

Türkiye; tatil yapmak isteyenlere birden çok seçenek sunar. Sağlık turizmi; 2010’lu yıllarla beraber popüler hale gelmiştir. İnsanlar; termal oteller sayesinde farklı sağlık sorunlarına çare bulabilirler. Türkiye’nin neredeyse her bölgesinde termal otellere rastlanır. Afyonkarahisar’da ise belki de görüp görebileceğiniz en kaliteli termal oteller vardır. Cilt, eklem, romatizma ve farklı rahatsızlıklara sahip olanlar; Google’da Afyon termal otel araması yaparlar.

Afyon termal otel seçenekleri tahmin edebileceğiniz üzere kaliteli hizmet vaat eder. İnsanlar; yılın dört mevsiminde bu otellerde konaklayabilirler. Şifalı termal suları sayesinde farklı sağlık sorunlarına en iyi şekilde çare bulabilirler. Bunun yanı sıra, Afyon termal otel; herhangi bir sağlık sorunu olmayanlar için de harika bir seçenektir. Bu tür otellerin bünyesinde SPA merkezi, sauna, Türk hamamı, masaj ve daha birçok hizmet yer alır.

Hangi Afyon Termal Otelleri Tercih Edilmelidir?

Afyon; şifanın merkezi olması ile ünlüdür. Hatta, termal turizmin başkenti olarak adlandırılır. Kaplıcaları, şifalı termal suları ve yeraltı kaynakları ile meşhur bir şehirdir. Sıcak su ve zengin yeraltı kaynakları sayesinde şifalı bir tatil yapmak mümkün hale gelir. Afyon termal otel seçenekleri; hem yerli hem de yabancı turistlerin gözdesi haline gelmiştir. Gelin, en iyi Afyon termal oteller listesine bir göz atalım!

  • NG Afyon: Popülerliği Türkiye sınırlarını aşmış bir oteldir. Superior, dubleks oda seçeneklerinin yanı sıra kral dairesi de mevcuttur. NG Afyon; hem yetişkinler hem de çocuklar için uygun bir oteldir. Sıradan bir termal otel değildir. Gün içerisinde çok sayıda aktiviteye yer vererek işin eğlence tarafını da unutmaz. Ayrıca, otelin bir de Aliva SPA merkezi mevcuttur. Ziyaretçilerine farklı masaj ve SPA seçenekleri vaat eder. Şifalı termal suları; herhangi bir işlem görmeden otel ziyaretçilerinin kullanımına sunulur.
  • İkbal Thermal Hotel & SPA: En iyi Afyon termal otel seçenekleri arasında yer almayı sonuna kadar hak eder. Altı farklı tipte toplam 286 odaya ev sahipliği yapması ciddi bir avantajdır. Açık, kapalı ve çocuk havuzlarının yanı sıra termal havuzları ile de göz doldurur. Ayrıca, buhar banyosu, masaj odaları, çamur banyosu, cilt ve vücut bakımları gibi hizmetleri ile de en iyilerden birisi olduğunu gösterir.
  • Budan Thermal SPA Otel: Görüp görebileceğiniz en geniş termal oteller arasında yer alır. Klasik bir termal otel olmasının yanı sıra toplantı ve kongre salonuyla da farklı ihtiyaçlara hitap ettiğini gösterir. Şifalı termal su ile alternatif tıp uygulamalarını bir araya getirmesi ciddi bir avantajdır.
  • Sandıklı Thermal Park Hotel: Beş yıldızlı Afyon termal otel arayanlara hitap eder. Şifalı termal suları, çamur salgılama, bitki banyoları, cilt bakımları gibi hizmetleri ile öne çıkar. 68 dereceye kadar ulaşan termal suları birçok hastalığa iyi gelir.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER