İzmir'de, AndroKLİNİK hasta kabulüne başladı

İzmir'in en prestijli iş kulelerinden birisinde hizmet vermeye başlayan AndroKLİNİK'in tasarımı, İstanbul'daki başarılı projeleriyle tanınan ünlü iç mimar Hasan Burak Akyıldız tarafından yapıldı. AndroKLİNİK; yerden 180 metre yüksekte izlenebilen panoramik İzmir körfezi man.

İzmir'de, AndroKLİNİK hasta kabulüne başladı

İzmir'in en prestijli iş kulelerinden birisinde hizmet vermeye başlayan AndroKLİNİK'in tasarımı, İstanbul'daki başarılı projeleriyle tanınan ünlü iç mimar Hasan Burak Akyıldız tarafından yapıldı.

AndroKLİNİK; yerden 180 metre yüksekte izlenebilen panoramik İzmir körfezi manzarası, 22 ayrı bağımsız birimden oluşan sıra dışı tasarımı, 60 kişilik amfi şeklinde tasarlanmış özel toplantı alanı, ünlü sanatçı Esra Uygun'un duvarlara çizdiği illüstrasyon çalışmaları ve Dr. Evren Işık'ın hastaları için kusursuzca projelendirilmiş ileri teknolojili tedavi odaları ile adeta göz kamaştırıyor.

Hasta ve çalışan konforu adına bir çok ayrıntı var

‘Akıllı bir muayenehane'

Hem Türkiye hem de dünyanın farklı ülkelerindeki bir çok erkek hastanın tercihi olan Op. Dr. Evren Işık, deneyimli kadrosuyla beraber yüksek teknolojili tedavi olanakları sunmaya artık yeni muayenehanesi olan AndroKLİNİK'te devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER