Japonya’da bir corona virüsü aşısı daha onay için başvuruda bulundu

Dünya genelinde yaklaşık 167 milyon kişiye bulaşarak 3.47 milyonu aşkın ölüme neden olan Covid-19 karşısında aşılama seferberliği dünyanın farklı ülkelerinde sürerken, Japonya'da hükümetten kullanım izni isteyen aşı üreticilerine bir yenisi daha eklendi.ABD merkezli Johnson.

Japonya’da bir corona virüsü aşısı daha onay için başvuruda bulundu

Dünya genelinde yaklaşık 167 milyon kişiye bulaşarak 3.47 milyonu aşkın ölüme neden olan Covid-19 karşısında aşılama seferberliği dünyanın farklı ülkelerinde sürerken, Japonya'da hükümetten kullanım izni isteyen aşı üreticilerine bir yenisi daha eklendi.

SEÇENEKLER ARTIYOR

Covid-19 salgını karşısında aşılama seferberliğine geçtiğimiz 17 Şubat’ta Pfizer-BioNTech aşılarını kullanarak sağlık çalışanlarından başlayan Japonya'da hükümet geçtiğimiz Cuma AstraZeneca ve Moderna aşılarına yeşil ışık yakmış, aşılama hızını artırmayı hedefleyen hükümetin onay sürecini hızlandırdığı kamuoyuna yansımıştı.


Japonya’da Covid-19 vakalarının toplam sayısı bugün itibariyle 722 bin 723’e yükselmiş, ölü sayısı da 12 bin 412’ye ulaşmıştı.

İlginizi ÇekebilirKara mantar kabusu artıyor: Tek çözümü gözü çıkarmakKara mantar kabusu artıyor: Tek çözümü gözü çıkarmakİlginizi ÇekebilirJaponya'dan 7 ülkeye daha sınır kısıtlamaları geldiJaponya'dan 7 ülkeye daha sınır kısıtlamaları geldi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER