Mutasyonlu corona rastlanmıştı… Durumları nasıl?

Mutasyona uğramış corona virüsünün Türkiye’de de görüldüğünün açıklanmasından sonra Sağlık Bakanlığı’nca illere gönderilen kitlerle, tarama yapılmaya başlandı.Bu çerçevede 5 gün önce Tokat merkezde 8, Niksar ilçesinde ise 2 hastaya yapılan testte mutasyona uğramı.

Mutasyonlu corona rastlanmıştı… Durumları nasıl?

Mutasyona uğramış corona virüsünün Türkiye’de de görüldüğünün açıklanmasından sonra Sağlık Bakanlığı’nca illere gönderilen kitlerle, tarama yapılmaya başlandı.

Bu çerçevede 5 gün önce Tokat merkezde 8, Niksar ilçesinde ise 2 hastaya yapılan testte mutasyona uğramış corona tespit edildi. Mutasyona uğramış corona virüsü tespit edilen ve evlerinde izole edilen hastaların tedavileri normal şekilde devam ediyor. Hastaların sağlık durumlarının iyi olduğu ve şu ana kadar bir olumsuzluğa rastlanmadığı bildirildi. (DHA)

İlginizi ÇekebilirMutasyona uğramış virüs şüphesi... Numuneler Ankara'ya gönderildiMutasyona uğramış virüs şüphesi... Numuneler Ankara'ya gönderildi

 

İlginizi ÇekebilirBilim Kurulu Üyesi İlhan'dan mutant virüs açıklamasıBilim Kurulu Üyesi İlhan'dan mutant virüs açıklaması
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER