Prof. Dr. Tükek: Sokağa çıkma yasaklarının etkisi sınırlı

İçişleri Bakanlığı, 15 ilde 5 Haziran saat 24:00 ile 7 Haziran saat 24:00 arasında sokağa çıkma yasağı uygulanacağını açıkladı.İLGİLİ HABERBakan Koca'dan, 'maske' eleştirisi Sokağa çıkma yasaklarının ve yasak sonrası büyük kasaba merkezlerinde, sokaklarda oluşan kalaba.

Prof. Dr. Tükek: Sokağa çıkma yasaklarının etkisi sınırlı

İçişleri Bakanlığı, 15 ilde 5 Haziran saat 24:00 ile 7 Haziran saat 24:00 arasında sokağa çıkma yasağı uygulanacağını açıkladı.

İLGİLİ HABERBakan Koca'dan, 'maske' eleştirisiBakan Koca'dan, 'maske' eleştirisi

Sokağa çıkma yasaklarının ve yasak sonrası büyük kasaba merkezlerinde, sokaklarda oluşan kalabalığın olgu oranlarına olan etkileri tartışılırken dün gece İçişleri Bakanlığı bir kere daha 15 ilde sokağa çıkma yasağının uygulanacağını duyurdu.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI YERİNE…

Bakanlığın aldığı bu kararı değerlendiren Prof. Dr. Tufan Tükek, sosyal ağ hesabından yaptığı paylaşımda belli başlı yapılması gerekenin dürüst maske takılmasını karşılamak olduğunu vurguladı:

Hafta sonu sokağa çıkma yasaklarının etkisinin sınırlı olduğunu görüyoruz. Yapılması gereken ilk olarak İstanbul elde etmek üzere büyükşehirlerde dürüst maske takılmasının zorunlu hale getirilmesidir.

İLGİLİ HABERSon dakika... Türkiye'deki güncel corona verileri açıklandı (04.06.2020)Son dakika... Türkiye'deki aktüel corona verileri açıklandı (04.06.2020)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER