Randevu alamayan vatandaş isyan etti: Rezillik diz boyu

Mardin Artuklu ilçesindeki Mardin Devlet Hastanesi’nde vatandaşlar internetten ve telefonla randevu alamadıkları gerekçesiyle, sabahın erken saatlerinde muayene olabilmek için hasta kayıt bölümünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Randevu alamayan vatandaş isyan etti: Rezillik diz boyu

Mardin Artuklu ilçesindeki Mardin Devlet Hastanesi’nde vatandaşlar internetten ve telefonla randevu alamadıkları gerekçesiyle, sabahın erken saatlerinde muayene olabilmek için hasta kayıt bölümünde uzun kuyruklar oluşturdu. Saatlerce kuyrukta bekleyen vatandaşlar, randevu sisteminin çalışmamasından şikayet etti.

REZİLLİK DİZ BOYU

Hastanede yaşanan manzarayı SÖZCÜ Whatsapp Haber Hattı’na ulaştıran bir vatandaş şu sözlerle isyan etti:

“Randevu sisteminden randevu alamıyoruz. Sabahın 4’ünde vatandaşlar sıraya giriyor muayene olabilmek için. MHRS’den sürekli denememe randevu alamıyorum. ‘Aradığınız kriterlerde bir kayıt bulunamadı’ uyarısı veriyor.

Telefonla da randevu alamıyorum. Burada bir doktor günlük 35 kişiye bakıyor. Vakalar arttığı için randevu sistemini kapatıyorlar randevu alamıyoruz.

21. yüzyıldayız hastaneler yapıyoruz, insanlar sabahın 4’ünde sıraya girip muayene olmak için çabalıyor. Böyle bir şey var mı? Rezillik diz boyu.” diyerek isyan etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER