Randevusuz aşı izdihamı

Türkiye'nin aşılama hızı her geçen gün artarken, aşı hakkı tanınan grupta yer alan ancak randevu almaksızın aşı olunabilmesi tartışmalara neden oldu.Antalya'da sabahın erken saatlerinde aşı olmak için hastanelerde, kapalı ortamda sosyal mesafeyi hiçe sayan vatandaşlar uzun ku.

Randevusuz aşı izdihamı

Türkiye'nin aşılama hızı her geçen gün artarken, aşı hakkı tanınan grupta yer alan ancak randevu almaksızın aşı olunabilmesi tartışmalara neden oldu.

Antalya'da sabahın erken saatlerinde aşı olmak için hastanelerde, kapalı ortamda sosyal mesafeyi hiçe sayan vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Bulaş riskinin artığı ortama tepki gösteren bazı vatandaşlar ise sosyal medyadan fotoğraf paylaşımında bulundu.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastane'nde sosyal mesafe kurallarını hiçe sayan vatandaşlar aşı için uzun kuyruklar oluşturdu.

İlginizi ÇekebilirPersonel yetersiz kalınca aşı kuyruğunda kalabalıklar oluştuPersonel yetersiz kalınca aşı kuyruğunda kalabalıklar oluştuİlginizi ÇekebilirBakan Koca: 35 milyon doz aşıya ulaştıkBakan Koca: 35 milyon doz aşıya ulaştık
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER