Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: 3 bin 250 personel alınacak

Afiyet Bakanlığı, İstanbul'daki sağlık tesislerinde istihdam edilmek üzere, KPSS puanına kadar ÖSYM göre yapılacak merkezi yerleştirme ile 3 bin sözleşmeli sıhhat personeli alınacağını duyurdu.PERSONEL ALIMI HANGİ ALANLARDA YAPILACAK?Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca imzasıyla yap

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: 3 bin 250 personel alınacak

Afiyet Bakanlığı, İstanbul'daki sağlık tesislerinde istihdam edilmek üzere, KPSS puanına kadar ÖSYM göre yapılacak merkezi yerleştirme ile 3 bin sözleşmeli sıhhat personeli alınacağını duyurdu.

PERSONEL ALIMI HANGİ ALANLARDA YAPILACAK?

Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca imzasıyla yapılan duyuruda, 2 bin 302'si hemşire ve 606'sı sağlık durumu teknikeri olmak üzere ebe, psikolog, beslenme uzmanı, fizyoterapist ve sosyal çalışmacı unvanlarında alım yapılacağı belirtildi.

Tercih Kılavuzu, ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden yayımlandıktan daha sonra adaylar tercihlerini 16 Haziran – 22 Haziran 2020 tarihleri aralarında yapabilecek. Sözleşmeli sıhhat personeli alımı duyurusu için Bakanlığın Idare Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve ÖSYM internet sitelerinin takip edilmesi gerekiyor.

250 SÜREKLİ İŞÇİ ALINACAK

Sağlık Durumu Bakanlığı hem, 108'i temizleme hizmetleri, 113'ü bakım ve onarım hizmetleri ve 29'u koruma ve güvenlik hizmetlerinde ödev yapmak üzere 250 kesintisiz işçi alınacağını da duyurdu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER