Sağlık Bakanı Koca’dan corona aşısı mesajı

Tunceli’nin 2 bin 500 rakımlı yaylalarında geçimlerini hayvancılıkla sağlayan sürü sahiplerine, zorlu yolculuklarının ardından ulaşan aşı timlerinin görüntülerini paylaştı.Bakan Koca, Twitter hesabından, görüntülerle birlikte “Vatandaşlarımızın aşı olması için ger.

Sağlık Bakanı Koca’dan corona aşısı mesajı

Tunceli’nin 2 bin 500 rakımlı yaylalarında geçimlerini hayvancılıkla sağlayan sürü sahiplerine, zorlu yolculuklarının ardından ulaşan aşı timlerinin görüntülerini paylaştı.

Bakan Koca, Twitter hesabından, görüntülerle birlikte “Vatandaşlarımızın aşı olması için gerekli tüm şartları hazırlamaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımız neredeyse hizmetimiz orada olacak. Aşı olarak bağışıklık kazanacak ve salgını gündemimizden çıkaracağız. Bu güce güvenin” diye yazdı.

“YOL DOĞRU, KARARLILIKLA DEVAM EDELİM”

Bakan Koca, vefat sayısının bugün 100’ün altına indiğini belirterek, “Gösterdiğiniz dikkat ve aşı, giderek her şeyi kontrol altına alıyor. Aramızdan ayrılan hastalarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Sağlıklı günlere dönmek için yol doğru, kararlılıkla devam edelim” dedi.

“SONUÇLARINI ÇOK YAKINDA GÖRECEĞİZ”

Bakan Koca, aşıda toplam 30 milyon doza ulaşıldığını aktararak, “Bugün itibariyle ulaştığımız bu sayının sonuçlarını çok yakında, 84 Milyon birlikte göreceğiz. Sağlıklı günlere dönmek için yol doğru, kararlılıkla devam edelim” ifadelerini kullandı.

İlginizi ÇekebilirBirleşik Krallık'ta 'varyant' alarmı! Hint varyantından daha bulaşıcı...Birleşik Krallık'ta 'varyant' alarmı! Hint varyantından daha bulaşıcı...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER