Sağlık Durumu Bakanı Fahrettin Koca’dan imtihan günleri için belediyelere çağrı

İçişleri Bakanlığı kadar 81 ilin valiliğine gönderilen genelge ile, 20 Haziran 2020 Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) günü, saat 09.00 ile 15.00 saatleri arasında istisnalar hariç almak üzere sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.İLGİLİ HABER.

Sağlık Durumu Bakanı Fahrettin Koca’dan imtihan günleri için belediyelere çağrı

İçişleri Bakanlığı kadar 81 ilin valiliğine gönderilen genelge ile, 20 Haziran 2020 Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) günü, saat 09.00 ile 15.00 saatleri arasında istisnalar hariç almak üzere sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

İLGİLİ HABERSon dakika... Sokağa çıkma yasağı saatleri belli olduSon dakika... Sokağa çıkma yasağı saatleri belirlenmiş oldu

Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca, sosyal ağ hesabından cumartesi günü uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili bir paylaşım yaptı. Koca, öğrenciler için alınan bu kararla ilgili olarak belediye başkanlarına seslendi ve imtihan günlerinde belediye otobüslerinin herkes dışarıdaymış gibi bütün kadro hizmette olmasını istedi:

Günü, imtihan gençlerine bırakıyoruz. Cumartesi biz evdeyiz. Bütün şehirlerimizde, belediye başkanlarımızdan gençler namına istirhamım, BELEDİYE OTOBÜSLERİNİN cümbür cemaat dışarıdaymış gibi tam kadro hizmette olması. Otobüste az edinmek, gençlere iyi gelir. Sınava daha iyi odaklanırız.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER