Sahte besinlerle zehirlenmeyin

Temiz, doğal, sağlıklı besine ulaşmak hepimizin hakkı olsa da bazı kötü niyetli üreticiler içeriği değiştirilmiş sahte besinlerle sağlığımızı riske atabiliyor.

Sahte besinlerle zehirlenmeyin

Temiz, doğal, sağlıklı besine ulaşmak hepimizin hakkı olsa da bazı kötü niyetli üreticiler içeriği değiştirilmiş sahte besinlerle sağlığımızı riske atabiliyor. Tuba Günebak, işte o besinlere ve zamanla tetikledikleri hastalıklara dikkat çekti.

Hastalıklardan korunmada sağlıklı beslenmenin önemi tartışılmaz. Ancak günümüzde ne kadar sağlıklı beslendiğimiz şüpheli… Çünkü doğal gıdalara ulaşmak hayli zor. Bazıları GDO'lu bazıları ise tarım ilacı ve kimyasal katkı maddesi yüklü. Bir de sahte gıdalar var. Yani hem görünüm hem de içerik bakımından bazı kimyasallar ve boyalarla gerçeklerine benzetilerek piyasaya sürülüyorlar. Bu nedenle sağlığımıza zarar veriyor, bizi hasta ediyorlar. Beslenme ve Diyet Uzmanı Tuba Günebak, bu hileli ürünlerin gerçeğinden farklarını, sağlığımıza olan zararlarını ve onlardan korunma yollarını şöyle açıkladı…

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER