Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca: Istek hemşire hakkında yanlış bir haber yayıldı

Dün akşam saatlerinde ajanslardan geçen bir habere göre, corona virüsüne yakalanan ve 34 haftalık bebeği sezeryanla alınan hemşire Dilek Akçabelen’in beyin ölümünün gerçekleşmişti.Konu ile ilgili sosyal medya hesabından tanımlama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise bu bil.

Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca: Istek hemşire hakkında yanlış bir haber yayıldı

Dün akşam saatlerinde ajanslardan geçen bir habere göre, corona virüsüne yakalanan ve 34 haftalık bebeği sezeryanla alınan hemşire Dilek Akçabelen’in beyin ölümünün gerçekleşmişti.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından tanımlama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise bu bilgilerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu. İşte Koca’nın o açıklaması:

DİLEK HEMŞİREMİZİN yakınlarının üzüntüsü dün azıcık daha arttı. COVID-19'a aleyhinde hayat mücadelesini 11 Nisandan bu yanlamasına sürdüren Istek Akçabelen hakkında maalesef, doğrulama edilmemiş, hatalı bir haber yayıldı. Durumu öncekinden önemli, ama KALBİ HAYATLA BAĞINI HER ŞEYE RAĞMEN KORUYOR.

İLGİLİ HABERCoronaya yakalanan Dilek hemşirenin beyin ölümü gerçekleştiCoronaya yakalanan Istek hemşirenin beyin ölümü gerçekleşti
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER