Türkiye’de kullanılan Sinovac aşısı için dikkat çeken karar

Uluslararası prestije sahip haber ajansı Reuters, “son dakika gelişmesi” ibaresiyle servis ettiği haberde Endonezya yönetiminin Çin’de Sinovac Biotech’in geliştirdiği corona virüsü aşısı ile ilgili dikkat çekici bir karar aldığını duyurdu.Bugün Endonezya Covid-19’la Müc.

Türkiye’de kullanılan Sinovac aşısı için dikkat çeken karar

Uluslararası prestije sahip haber ajansı Reuters, “son dakika gelişmesi” ibaresiyle servis ettiği haberde Endonezya yönetiminin Çin’de Sinovac Biotech’in geliştirdiği corona virüsü aşısı ile ilgili dikkat çekici bir karar aldığını duyurdu.

Bugün Endonezya Covid-19’la Mücadele Timi Sözcüsü Wiku Adisasmito tarafından yapılan açıklamada Sinovac aşısının 12 yaşın üzerindeki çocuklara yapılabileceği belirtildi.

Bir tavsiye olarak yapılan açıklamada Endonezya Gıda ve İlaç Ajansı’nın acil kullanım onayından sonra bu aşının 12 yaşın üzerindeki çocuklara yapılmasına başlanacağı kaydedildi.

İlginizi ÇekebilirDSÖ'den Delta varyantı uyarısı: İki doz aşı olsanız da...DSÖ'den Delta varyantı uyarısı: İki doz aşı olsanız da...İlginizi ÇekebilirAvustralya'da salgın patladı: Pandemide yeni fazAvustralya'da salgın patladı: Pandemide yeni fazİlginizi ÇekebilirCorona virüsü aşısı olanlarla ilgili çarpıcı sonuç: Yüzde 1 bile değilCorona virüsü aşısı olanlarla ilgili çarpıcı sonuç: Yüzde 1 bile değil
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER