Türkiye merakla bekliyor… Prof. Dr. Ovalı’dan heyecanlandıran paylaşım

Laboratuvarda bir süredir ekibi ile birlikte corona virüsüne karşı tedavi çalışmalarını sürdüren Acıbadem Labcell Hücresel Tedavi Laboratuvarı sorumlusu Hematoloji Uzmanı Prof.

Türkiye merakla bekliyor… Prof. Dr. Ovalı’dan heyecanlandıran paylaşım

Laboratuvarda bir süredir ekibi ile birlikte corona virüsüne karşı tedavi çalışmalarını sürdüren Acıbadem Labcell Hücresel Tedavi Laboratuvarı sorumlusu Hematoloji Uzmanı Prof. Dr. Ercüment Ovalı, “Bilimsel verilere göre şu an elimizdeki en etkili tedavi ile karşı karşıya olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu, ‘Konvelsan plazma' dediğimiz insanların çok kısa sürede hayatına dokunabilecek bir tedavi metodu.” açıklamasını yapmıştı.

“SİSTEMİN GÜVENLİ OLDUĞU KANITLANDI”

Türkiye’nin merakla beklediği ve takip ettiği Prof. Dr. Ercüment Ovalı’nın son paylaşımı heyecanlandırdı.

“7 gün 16 saat laboratuvarda çalıştıktan sonra artık kurduğumuz sistemin güvenli olduğu kanıtlandı, şimdi kahmanlarım içeri giriyor. ” diyen Prof. Dr. Ovalı, ekibinin kaldığı yerden devam edeceğini ve 23 Nisan için sözleştiklerini duyurdu.

İLGİLİ HABERProf. Dr. Ovalı'dan önemli açıklama: En etkili tedavi üzerinde çalışıyoruzProf. Dr. Ovalı'dan önemli açıklama: En etkili tedavi üzerinde çalışıyoruz İLGİLİ HABERAşı için 45 günlük karantinaya girdilerAşı için 45 günlük karantinaya girdiler
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER