Sarhoş İki Arkadaş Birbirlerinin Penisine Krem Enjekte Etti

Youtube’da ‘Daha Büyük Bir Penise Sahip Olmak için İpuçları’ şeklinde yayınlanan bir videoyu izleyen sarhoş iki arkadaş, birbirinin cinsel organına krem enjekte etti. Ayrıntılar haberimizde!

Sarhoş İki Arkadaş Birbirlerinin Penisine Krem Enjekte Etti

Fransa’da yaşayan iki arkadaş, Youtube’da yayınlanan bir ironi videosunda penislerine hematom önleyici krem enjekte ederek büyütebileceğini izledikten sonra mantık dışı bir harekete imza attılar. Otuzlu yaşlarda olan iki adam, alkolün etkisiyle birbirlerinin penisine krem enjekte etti. Gece boyunca penis ağrısı çeken iki arkadaş, ertesi gün acı ve şişme şikayetiyle hastaneye başvurdu. Doktorlar, kremin penis damarlarını tıkadığını ve ağrı kesici alarak şişliğin kendiliğinden geçmesini beklemelerini söyledi.

Strazburg’da gerçekleşen olayda sarhoş iki arkadaş hastaneye tekrardan kontrole gitmedi. Bu yüzden penislerine kalıcı zarar verip vermedikleri bilinmiyor. Olayın ardından açıklama yapan Strazburg Üniversite Hastanesi sağlık görevlileri, tüm erkekleri penislerine kimyasal madde enjekte etmemeleri konusunda uyardılar. Bu işlemin ülser, kangren ve ereksiyon sorununa neden olabileceğini açıkladılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER