IPK Cosmetics Genel Müdürü İpek Taşoğlu ile Güzellik Üzerine...

IPK Cosmetics Genel Müdürü İpek Taşoğlu ile Güzellik Üzerine...
ipek-tasoglu
Günümüzde artık tüm kullanıcılar, sosyal medyada bir markanın ne kadar popüler olup, olmadığına bakarak alışveriş yapmaktalar. Özellikle güzellik sektörüyse tamamen bununla besleniyor diyebiliriz. Birbirinden ünlü sanatçılar ve oyuncular firmaların ürünleri paylaşıp, kendi mecralarında reklamlarını yapıyor. Bu konuda bizim dikkatimizi çeken, son zamanlarda sosyal medyada fenomen kozmetik markası haline gelen Ipacei - Ipk cosmetics genel müdürü İpek Taşoğlundan ürünleri hakkında bilgi aldık...

//www.ipacei.com/tr

 

 

 

el-ve-vucut-kremi-akilli-telefon-kullanicilari-icin

 

 

Sosyal medya vazgeçilmezimiz. Özellikle cep telefonlarımız ve tabletlerimiz cüzdanlarımız kadar değerli, işte bu krem tamamen bunun için tasarlanmış bir krem. Sosyal medya kullanıcıları için yaratılan el ve vücut bakım kremini kullanmanız sonucunda ortalama 15 saniye içerisinde etkisini görecek ve ipeksi bir tene sahip olabileceksiniz.
ipacei-argan-yagi

 

Fasın gerçek argan yağıyla elde edilen Dünyanın en iyi argan yağlarının başında gelen Ipacei Lüx Argan Yağı mükemmel bir saç bakımıdır. Çok kuru, hasarlı, mat, donuk saçlar ve yıpranmış saçlar içindir. Mariobet Diğer Argan Yağlarından farklı, saçınıza uyguladığınızda yağlık hissi bırakmaz aksine yıpranmış saçları besler. Ipacei Argan Yağı eşsiz formülü sayesinde kuru saçlara, nem, parlaklık ve esneklik verir.

 

 

 

kirpik-ve-kas-uzatici

 

 

Kirpik ve kaş tüylerin doğal, gür ve sonuna kadar uzamasını 4 hafta sonunda sağlamaya başlar! İlk sonuçlar 3-4 hafta içerisinde, extreme uzun kirpik ve kaşlarsa 8-12 hafta sonra sahip olmak istemez miydiniz? IPACÈI ULTRA STRONG kirpik ve kaş uzatıcı serumu, güzel ve ışıltılı gözlerin temelidir.

 

 

 

 

 

sac-uzatici-tonik

 

 

 

Ipacei saç uzatıcı tonik, Saçlarınızın daha güzel ve hacimli uzamasını teşvik eder ve yeni cilt katmanlarının oluşumunu uyarır. Kepeğe karşı, ince, kuru saçlar ve kafa derisi kaşıntısına karşı etki eder. Parabensiz! Silikonsuz!

 

 

 

 
Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER