Pınar Başakıncı İle İstanbul Molası

Pınar Başakıncı İle İstanbul Molası

Istanbulda olduğum dönemlerde sık sık sizlere burada neler yaptığımdan ve yeni bir seyahate nasıl hazırlandığımdan bahsedeceğimi soylemiştim. Geçtiğimiz bir ay boyunca İstanbulda hayaımda hiç olmadığım kadar aktif ve eğlenceli zaman geçirdim. Öncelikle dergimizin düzenlediği dijital dünyanın en leri ödül töreni vardı. Bu görkemli gecede orda bulunmama ihtimalim tabii düşünülemezdi. :) Yeni bir seyahat planlamaya bir süre ara verdiğim bu günlerde değişik çalışmalara giriştim. Öncelikle Baliden sonra içimde ukte kalan drone çekimlerini yapmak üzere hemen bir araştırmaya koyuldum. Acemiliğimi atmak ve neticesindede en kaliteli görüntü kalitesine erişebiliceğim bir drone araştırmasına giriştim. Belki dedim Baliiiiii bir gün yine karşılaşırız:) uzunca ve detaylıca süren araştırmalarım sonucu Gearbest Türkiyede JJRC marka oldukça uygun fiyatlı jjrc x8 model 1080p görüntü kalitesinde çekim yapabiliceğim bir drone edindim kendime. Hiç bir gümrük sorunuda yaşamadım firma zaten ürünü satarken size bunuda garantiliyor. 10-15 gün gibi bir süre içerisinde droneumla kavuştuk. Bu arada adınıda Hedwig koydum :) bendende başka bir şey beklenemezdi sanırım :) acemiliğimi geçtiğimiz 2 hafta uğraşmama rağmen hala atabilmiş değilim. Apartman çatısına acil inişte yapmak üzere bir çok atraksiyonda yaşamadım değil açıkçası. Özetle drone kullanmak sandığımız gibi kolay birşey değilmiş onu söylemek istiyorum gerçekten uzun bir çaba, dikkat ve uğraşı istiyor. Ooooo aldım hopp bastım uçurdum değilmiş. Açıkçası o benden uzaklaştıkça beni stres basıyor bakalım bu duruma alışmam ne kadar zaman alıcak. İlk çekimlerimi paylaşmak için şimdiden sabırsızlanıyorum!

Bu arada droneumu beklediğim 10-15 günlük süreçte Sony nin sirkecide bulunan konsept mağazasında Sony Türkiye ürün uzmanı Aykut Kılıç’ın düzenli aralıklarla verdiği menü eğitimlerine katıldım. Gitmeden önce bu denli önenmli ve işime yaricak bilgiler ediniceğimi hiç düşünmemiştim gerçekten eğitimden çıktığımda seyahaaaaat yeni makineeeee diye bağırıyordum. Bakalım bu öğrendiklerimi nerede uygulayacağım heyecanla ve sabırsızlıkla yeni sürprizler için beklemedeyim. Bu arada Aykut gerçekten çok mantıklı bir adım atarak kendine bir youtube kanalı açmış ve özellikle benim gibi güne kafasında 20 yeni sekme ile başlayanlar için hani olurda kafam karışırsa yada acil bilmem gereken bişi olursa tarzında detaylıca makinelerin incelemelerini anlatan içeriklerden oluşan profesyonel makine bilgilerini paylaşıyor. Instagramdanda kendisine ulaşabilirsiniz. @aykutkilicc youtube : Aykut Kılıç valla bu aydınlanmalarımın sonucu beni dünyanın neresine götürür acaba merak içerisindeyim. Yeni bir kıtaya ayak basmak istemiyor da değiim şu aralar.

Ee tabii kendime bakmayıda ihmal etmedim geçen yazımda chic nail nişantaşından bahsetmiştim uzunca Burcu hanım bu defa efsane bir girişimde daha bulunmuş ve KOKO nail in Türkiye temsilciliğini almış. Şimdi diceksiniz eeeee ? KOKO nail Guiness rekorlar kitabına girmiş ilk ve tek oje markası arkadaşlar geçtiğimiz sene Dubaide yaptıkları bir organizasyonda aynı anda 3000 kişiye uygulama yapmışlar. Değişik bir girişim olmuş gerçekten. KOKO nail bu arda CHANEL in paristeki fabrikasında üretiliyormuş ben açıkçası chanelde kullanan biri olarak geçtiğimiz hafta ışık hızıyla gittim ve değişik bir renk denedim. Kalıcı oje seviyelerinde kalıcılığı ve görüntüsü çok hoşuma gitti bir defa çılgınca hareketlerime rağmen çizik çizik olmadı. Çok sinir oluyorum elimi çantaya sokup çıkarınca ojenin çizik çizik olmasına :D ya herşey bir yana lansman ayrı bir güzeldi diyet bozdurdu yemin ediyorum. Benim için pekte hoş başlamamış çeşitli tuhaflıklar sonucu tek parça olarak ulaşılabilmiş bir şükür moment modunda bir günün hikayesi. Yaaaaa o mini burgerlerrrr o avocadolu mezeler ya bir ara bir et geldi bana yanlışlıkla geldi sandım açıkçası. Obezliğimi heryerde konuşturuyorum biliyorum ama elimde değil seviyorum. ….. ‘’Seviyorsan ye gitisin bence :) ‘’ @chicnail_nisantasi ndan randevunuzu hızlıca alabilirsiniz. Hep söylüyorum Anadolu yakasında oturmama rağmen benim top mekanım ve sanırım karşıya geçmeye üşenmediğim tek yer.

Saçımda köklü bir değişim yapmayı atlarmıyım sandınız :) Sanırım bu Bali etkisi :) Onca Avusturalyalının güzelim Bali güneşinde sararmış saçlarını kıskandım :) Yoooook canım sadece saçlarını boylarını poslarını ne kıskanıcam bırakkk yyiaaaaa :D Kendileride köklü bir değişime giren The Most Kuaförün Bağdat caddesi şubesine minik bir ziyarette bulundum. Unal bey ile instagram üzerinden tanıştık biraz sohbet ettik eee dedi ne yapalım saçına. Instagram sayfanızı gördüm beğendim ciddi düşünüyorum ve saçımı size bırakıyorum diyerekten risk nedir sorusunun cevabını almak üzere attım kendimi aynaların önüne. Saçımdaki binlerce paket çıkana kadar saatlerce evet kabul ediyorum beynimde çılgınca sorular yankılandı ya şöyle olursa ya böyle olursa offf Pınar ne yaptın! Ay sacmaladım mı acaba diye bir 4-5 saat geçirdim şimdi hazırsanız sonucu söylüyorum YEMIN EDERIM aşık oldum hayatımda ben saçımın bukadar güzel olduğu bir an daha hatırlamıyorum hep isteyipte patates şeklindeki tombik yüzümden bir türlü cesaret edemediğim o soğuk sarı aynada karşımdaydı. Bir an saçma saçma gülümsediğimi farkettim :D bir 20 dakika kadar bayıldım bayıldım falan dediğimi hatırlıyorum herşey bir yana 10. Yıkamada falanız şuan bimilyon kat falann daha güzel bir renge ulaştık yıkadıkça renk atarmışşşşş mışşşş yok valla atmadığı gibi gittikçe güzelleşiyor :) Tamda yaz geliyorcuuu birazda şöööyle boyunu akışına bıraktım mı sağda solda rapunzel gibi takılırım bu yaz diye düşünüyorum. @bunaldemir instagram hesabından kendisini benim gibi sık sık rahatsız edebilirsiniz. :) Sarı saç çok önemli herkes yapamaz derlerdi 27.5 senelik sarı saçlı hayatımda buna inandırdılar beni gerçekten ekstra bir profesyonellik gerekiyormuş valla Blonde Master ödülünü vericem. Bu arada doğuştan civciv mode birisi olarak tam o 5-10 yaş arası fotoğraflarımdaki sarının bizzat aynısını yapmayı nasıl başarabildi buda bir merak konusu bende birdahaki ziyaretimde o fotoğraflarımla gidicem. Estetiksiz çocukluğuma döndüm. HARIKA! Bugünlerde çokça paylaşılan güvenli bölgenizden çıkın felsefesi bende net söyliyim işe yaramıyor. The Most kuaför güvenli bölge çemberimde aklıma gelmişken bugün bir uğrıyım en iyisi :))

Instagramdanda takip edenler bilir köpeğim Patshy ile İstanbuldayken hiç ayrı vakit geçirmiyoruz. Benimle sıkılmadan saatlerce kahvecilerde oturur gezer yürür kızları keser efendim bi eglenceli bir çocuk olur bu aralar biraz hastalandı aklımı çıkardı iyice ayrılmaz ikili olduk ve daha onu mutlu edicek benimde bilgisayarımı açıp çalışabiliceğim biryerler aramaya başladım. Instagramda çılgınca harcadığım 2 saat sonunda hep hayalim olan bir konseptle karşılaştım kıskandım mı? EVET bağdat caddesinin bir paralelinde Pati durağı diye bie cafe açmışlar. Hiç durmadım ertesi günü hemen ziyaret ettim. Bir aile işletmesi ve gerçekten enerji akışımı düzenledi. Patshy özgürce dilediği gibi tasmasız gezdi arkadas buldu biz arkadaslarımla sohbet ettik ufak birşeyler atıştırdık. Birde Pet kuaförleri ve Pet magazalarıda var siz otururken kedinizle köpeğinizle süper bir şekilde ilgileniyorlar. Valla sadece Patshy degil bende çok sevdim güvenli bölgemin çemberindede olduğundan açıkcası sık sık yolum buraya düşücek gibi ayrıca menemen oldukça başarılıydı.

Bu ara en çok aldığım sorulara gelicek olursak Patshynin kıyafet kreasyonu çok soruldu son haftalarda. Hatta sadece instagramdan degil gittigimiz yerlerdede ciddi sekilde soran oldu. Yeni bir firma olan veeeee tabiiki yine saatlerimi instagramda geçirirken rastladığım bella pati sayfasından biraz bahsediyim. Alışılmışın dışına çıkıp çılgınca güzel tasarımlar yapmışlar. Gerçekten ölesiye sevimli şeyler var kiii… Ben Patshy nin ruhunda bir ingiliz asilzadesi yattığından polo yakalı ve çılgınca sevimli bornozlarından tercih ettim. Patshy kıyafet giyince çok afakan basardı sıkılırdı içinde fakat kumaşlar öyle yumuşak ki içinde hiç rahatsız olmadı hatta kıyafet giydirince küsen oğlan gitti yenisi geldi sanki. Birde hediye olarak patshy nin bornozuyla takım renkelerde kimonolu bir pijama takımı yollamışlar banada. Oğlumla süper uyumlu olduk ayrıca kumaşların hayatımdaki öneminden hep bahsederim süper yumuşak ve pamuklu. İpucu vermicem paylaştığımda görün :) ama merak edenler için @bellapati.official a bir göz atmadan geçmeyin derim.

Bu arada burda ilk 3 favori markamdan bahsedicem en memnun kaldığım ve en çok ilgi çeken. Diğer bir favori markamız ise Alpha dog. Spor tarzıyla ve ozellikle tshirtlerin uzerindeki mottolarıyla beni benden aldı ve resmen Patshyle bütünleşti. Annem hep aç köpek diye sever paps’ı always hungry yazan tshirt adeta özel bastırılmış gibi bizim için. Oğlan tam bir erkek moda ikonuna döndü bu ara. Kumaşlar tam yazlık ve super kaliteli penyelerden üretilmiş. İncecik olduğundan tasmaylada oldukça rahat kullanılıyor çılgın fotoğraflarını paylaşmadan önden merak uyandıryım dedim bakmak isteyenler icin @alphadogdesign

Bu arada tasma demişkeeeeennn kedi köpek sahipleri zee dog u iyi bilirler bizde tasmaları annem ay elime geçti bunu aldım diyerek alıyordu şimdiye kadar klasik ve dümdüz. Dedim madem çocuk ikon olucak ikon gibide tasması olsun dedim ZeeDog un Türkiye distributoru olan @popdog.pet in sayfasından 2-3 hafta kontrol ederek kendimize en guzel tasmayı bulduk sabrettik muradımızada erdik. Tasmamızı desenli yeşili turkuazlı sectik ona uygun birde hoodie aldık. Açıkçası tasmayla uyumlu bir aksesuar bulsam kendime alıcam birşeyi bukadar beğenenmem heralde özellikle markanın amblemi olan yaratıkcığın silikondan uzerindee durmasına bayılıyorum :) Madem İstanbuldayız madem drone aldık kamera eğitimlerine ağırlık verdik bu ara Patshy ve beni sık sık görüceksiniz özellikle hikayelerde veee kim bilir belki IGTV bile açabiliriz. Yeni yeni İstanbul tavsiyeleri için iş başındayım farklı farklı deneyimler için önümüzdeki aylardada sık sık buralarda olucam yanlışlıkla 2 defa tıklayıp sayfamı geçmezsiniz umarım :)

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2019, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER