Voyage Torba Nasıl Bir Oteldir?

Bodrum; eşsiz bir yaz tatili yapmak isteyenler için en uygun yer! Her ne kadar Bodrum hakkında çok sayıda önyargı olsa da siz de günün birinde tatil için Bodrum’a gidebilirsiniz. Bu noktada, gitmeden evvel otel rezervasyonunuzu gerçekleştirmelisiniz.

Voyage Torba Nasıl Bir Oteldir?

Bodrum’un en popüler otellerinden birisi olarak bilinen voyage torba; fiyat/performans kriteri bakımından beklentileri karşılar. Beş yıldızlı Bodrum otelleri arasında yer alır. Gelin, bu otelin özelliklerine yakından bakalım!

Neden Bodrum’a Gidilmeli?

Bodrum; Türkiye’nin en popüler tatil beldeleri arasında yer alır. Gelin, Bodrum’u özel kılan detaylardan bahsedelim!

  • Her şeyden önce, Bodrum’un davetkar bir iklime sahip olduğunun altını çizebiliriz. Hem Ege hem de Akdeniz ikliminin özelliklerine bünyesinde yer veren Bodrum; insanı asla bunaltmayan havası ile de dikkat çeker.
  • Bodrum; harika özelliklere sahip denizi ile de farkını ortaya koyar. Cennetten farksız koylarında deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını çıkarmak mümkündür. İnsanlar; Bodrum plajları sayesinde hayatlarının belki de en güzel tatilini yapmış olurlar.
  • Bodrum; 90’lı yılları anımsatan sokakları ile de dikkat çeker. Beyaz evleri ile farkını ortaya koyan daracık Bodrum sokaklarında yürümek size de çok iyi gelecektir. Ayrıca, insanlar; Bodrum sokaklarında dolaştıkça tarihin esintilerini de hissetmiş olurlar.
  • Bodrum denildiği zaman aklınıza birden çok tatil beldesi gelmeli! Bir başka deyişle, Torba, Ortakent, Turgutreis, Güvercinlik, Gümbet ve Yalıkavak gibi tatil beldeleri sayesinde deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını olabilecek en güzel şekilde çıkarmak mümkün hale gelir. İnsanlar; Bodrum’a gelmeden evvel Voyage Torba gibi eşsiz güzellikteki oteller için erken rezervasyon işlemlerini gerçekleştirdikleri takdirde kalacak yer sorunu yaşamadan Bodrum’un güzelliklerinin tadını diledikleri gibi çıkarma şansına erişirler.
  • Bodrum; sahip olduğu tarihi ve doğal güzellikleri ile de göz doldurur. Bilhassa Bodrum Kalesi’nin kesinlikle ziyaret edilmesi gerektiğinin altını çizebiliriz.
  • Son olarak, Bodrum’un gece hayatı ile ünlü olduğunu dile getirebiliriz. Barları, restoranları, kıyı kafeleri ve daha birçok özelliğiyle fark yaratan Bodrum; hem yerli hem de yabancı turistlerin övgüsünü almayı başarır.

Voyage Torba Hangi Özellikleri ile Dikkat Çeker?

Voyage Torba; Torba Plajı’na birkaç dakika uzaklıktadır. Bu sayede, insanların bu plajın tadını çıkarmalarını sağlar. Ayrıca, Bodrum Amfi Tiyatrosu ve Bodrum Pazarı gibi muhakkak görülmesi gereken yerlere yakın olması da ciddi bir avantajdır.

Voyage Torba; iyi bir otelde bulunması gereken tüm özelliklere sahiptir. Bünyesinde farklı özelliklere sahip 495 oda bulundurur. Odalarda klima, mini bar, LCD televizyon ve ücretsiz internet yer alır. Ayrıca, özel balkon veya avlu bulunduran odaların müşteri memnuniyetini sağlamak adına tasarlandıklarının altını çizmek gerekir.

Voyage torba; beş adet açık yüzme havuzu seçenekleri, vücut ve yüz bakımı sunan SPA merkezi, her şey dahil konsepti ile hizmet sunması gibi özellikleri ile göz doldurur.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER