12 takvim başkan görevini bıraktı

Kütahya'da bir ilçe takımında maksimum zaman ile başkanlık yapan Günay, yaptığı açıklamada, " 2008 yılından bu tarafa başkanlığını yaptığım daha doğrusu yapmaya çalıştığım, Çavdarhisarspor'un tarihinin belirtilmiş bir döneminde, bu bayrağını taşıma imkanı buldum.

12 takvim başkan görevini bıraktı

Kütahya'da bir ilçe takımında maksimum zaman ile başkanlık yapan Günay, yaptığı açıklamada, " 2008 yılından bu tarafa başkanlığını yaptığım daha doğrusu yapmaya çalıştığım, Çavdarhisarspor'un tarihinin belirtilmiş bir döneminde, bu bayrağını taşıma imkanı buldum. Elimizden geldiğince, aklımız yettiğince yönetici arkadaşlarımızla beraber bişeyler yapmaya çalıştık. Geçen vakit içerisinde buraya yazmakla bitmeyecek herşeyi yaşadım, gördüm, öğrendim ve ders aldım. Bunlar yanı başımda tecrübe olarak kalacaktır. 2008 ile 2020 yılları aralarında Çavdarhisar'ımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık" dedi.

''Çavdarhisarspor için elimizden geleni yaptık''

Günay, "Tesisin yapılması için üzerimize düşen görevi fazlasıyla yaptığımızı düşünüyorum. Sporcu kardeşlerimize sunabildiğimiz imkanlarla geriye doğru baktığımda iz bırakan işler yaptığımıza inanıyorum. Tabiki taktir siz Çavdarhisarlıların ve spor camiasınındır. Bu zamana kadar desteğini esirgemeyen belediyemize, kaymakamlığımıza ve tüm halkımıza verdikleri maddesel manevi desteklerinden nedeniyle teşekkürlerimi sunarım. Son olarakta 2008-2020 yıllarında beraber çalıştığımız yönetici, antranör ve futbolcu arkadaşlarıma çalışmalarından nedeniyle yanımızda olan taraftarımıza büyük minik herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Kimseye küskün değilim. Kırgınlık olmuştur fakat benim için gelip geçmiştir. Özel nedenlerden nedeniyle görevimi bırakıyorum Çavdarhisar spor üstünde hakkım varsa hepside ardına kadar helaldir'' ifadelerini kullandı.

Yunus Daşdemir
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER