Ali Koç'tan transfer müjdesi! Sayı verdi...

Yaptıkları transferlerin başarılı olduğunu söyleyen Ali Koç, ''Tamamen hocamızın istekleri doğrultusunda bir transfer politikası belirledik.

Ali Koç'tan transfer müjdesi! Sayı verdi...

Yaptıkları transferlerin başarılı olduğunu söyleyen Ali Koç, ''Tamamen hocamızın istekleri doğrultusunda bir transfer politikası belirledik. 'Biz bir futbol kulübüyüz. Niye voleybola transfer yapıyorsunuz, biz futbol görmek istiyoruz' diyorlar. Doğrudur... Futbol ana lokomotiftir. Ancak biz bir spor kulübüyüz. Sadece futbol kulübü değiliz.

''7 TRANSFERİMİZ İYİ, DAHA BİTMEDİ''

Transferlerin devam edeceğini belirten Fenerbahçe Başkanı, ''Şu ana kadar yaptığımız 7 transfer genci olsun, tecrübelisi olsun hepsi iyi. Transferler daha bitmedi. Bir - iki stoper, bir tane 6 numara, bir tane de forvet almak istiyoruz. Ancak UEFA kıskacı nedeniyle kolay olmuyor.'' dedi.

 

"RODRİGUES HABERLERİ ASILSIZ"

Vedat Muriqi ve Rodrigues transferleriyle ilgili konuşan Koç; "Bence Vedat transferi büyük bir başarıdır. Garry Rodrigues'in geliş şekli büyük başarıdır. Rodrigues için de kaynağı hala belli olmayan haberler üretiliyor. Yok neymiş 5 milyon euro ödüyormuşuz da. Tüm belgeler bende gelip bakabilirler." dedi.

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER