Aslantepe'de süper final! Muhtemel 11'ler

Ligin 2.

Aslantepe'de süper final! Muhtemel 11'ler

Ligin 2. yarısında müthiş bir çıkış yakalayan ve puan farkını kapatarak rakibiye puan farkını eşitleyen Galatasaray, evinde olmanın avantajını kullanıp 22. kez mutlu sona ulaşmak isterken, 8 puana kadar çıkardığı farkın kapanmasını engelleyemeyen ve avantajı kaybeden Medipol Başakşehir ise 35 maçtır sahasında kaybetmeyen rakibbini yenerek ilk şampiyonluğunu kazanmak amacında. 

50 bin taraftarını arkasına alarak şampiyonluk maçına çıkacak Galatasaray'da tek eksik geçen hafta ağır bir sakatlık geçiren Emre Akbaba. 8. şampiyonluğu için sahaya çıkacak Fatih Terim, tüm oyuncularından faydalanabilecek. 

Medipol Başakşehir'de ise bu karşılaşma öncesinde tedavisi süren kaptan Emre Belözoğlu'nun durumu belirsizliğini koruyor. İstanbul ekibinin, sahasında MKE Ankaragücü'nü 2-1 yendiği mücadelede sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Emre'nin sol uyluk arka adalesinde orta derece kanama tespit edilmişti. Yoğun bir tedavi programı uygulanan ancak bu hafta hiçbir idamana katılamayan deneyimli futbolcunun maç kadrosunda yer alması bekleniyor. 

Epureanu, Arda ve Demba Ba yok

Turuncu-lacivertli takımda sakatlığı süren 3 oyuncu bu mücadelede forma giyemeyecek. Moldovalı stoper Alexandru Epureanu, Senegalli golcü Demba Ba ve Arda Turan bu karşılaşmada görev alamayacak. 

Saat 19.00'da başlayacak ve beIN SPORTS HD, beIN SPORTS HD2'den yayınlanacak karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır.

GALATASARAY - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

STAT: Türk Telekom Stadı
HAKEM: Cüneyt Çakır
SAAT: 19.00
YAYIN: beIN SPORTS HD, beIN SPORTS HD2, 4K

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Feghouli, Donk, Fernando, Belhanda, Onyekuru, Diagne 
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Caiçara, Serdar Taşçı, Kudryashov, Clichy, Mahmut, İrfan Can, Gökhan İnler, Visca, Elia, Bajic
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER