Bruma mesaj gönderdi! 'Seve seve gelirim'

Süper Lig'in son şampiyonu olan Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Bruma mesaj gönderdi! 'Seve seve gelirim'

Süper Lig'in son şampiyonu olan Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ryan Babel ve Şener Özbayraklı ile her konuda anlaşan sarı-kırmızılıların bu transferleri milli maçların ardından resmen açıklaması bekleniyor.

 

 

Sarı-kırmızılılar, yeniden kiralamak istediği Henry Onyekuru konusunda Everton'ı ikna edemezken alternatif olarak düşündüğü yıldız isimden ise olumlu haberler gelmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılıların Onyukuru'nun yerine düşündüğü Bruma konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

Leipzig'in yeni teknik direktörü Nagelsmann tarafından kadroda düşünülmeyen Portekizli, geçtiğimiz günlerde Galatasaray Futbol A Takım İdari Menajeri Mert Çetin ile görüştü.

 

 

Çetin'in söz konusu görüşmede Bruma'ya Almanya'daki durumunu sorduğu öğrenildi. Çetin ile samimi bir sohbet geçiren Bruma'nın şunları söylediği belirtildi: "Almanya'dan ayrılacağım. Fatih hocam beni isterse seve seve gelirim. "Biliyorsun; Galatasaray benim için çok özel. Yeniden taraftarın önüne çıkmak ve Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde oynamak harika olur"

Mert Çetin'in Portekizli yıldız ile yaptığı görüşmenin ardından konuyu teknik direktör Fatih Terim'e ilettiği ve "Hocam Bruma gelmeye dünden razı" mesajını verdiği kaydedildi.

Teknik direktör Fatih Terim, Bruma'nın geri gelmeye sıcak bakması sonrasında Portekizliyi listenin tepesine yazdı. Sarı-kırmızılıların 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'la görüşen Fatih Terim, "Onyekuru olmazsa Bruma'yı kadroya katalım. Zaten kendisi de gelmek istiyor" dedi. Albayrak'ın bu hafta içi Almanya'ya çıkarma yapması ve Leipzig yönetimi ile bir araya gelmesi bekleniyor.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER