CANLI İZLE: Fenerbahçe Gençlerbirliği | FB Gençlerbirliği şifresiz izle| FB Gençlerbirliği Maç kaç kaç

Süper Lig'in 14.

CANLI İZLE: Fenerbahçe Gençlerbirliği | FB Gençlerbirliği şifresiz izle| FB Gençlerbirliği Maç kaç kaç

Süper Lig'in 14. haftasında 22 puanla 6. sırada bulunan Fenerbahçe, 14 puanla 13. sırada bulunan Gençlerbirliği'ni ağırlıyor. Son 4 maçında yalnızca bir galibiyet alabilen ve lider Sivasspor ile açılan puan farkını kapatmak için üst üste 3 puanlar alması gereken Sarı Lacivertliler, bu kritik virajla birlikte o seriyi başlatmak istiyor. Öte yanda ise son 7 maçta sadece 1 kez bileği bükülen ve sezonun başından bu yana kritik haftalarda zirveye talip olan ekiplere sürpriz puan kayıpları yaşatan Gençlerbirliği, bu maçı kazanarak düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

Fenerbahçe, Gençlerbirliği ile 91. randevuda

Fenerbahçe, Süper Lig'in 14. haftasında evinde başkent ekibi Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. İki takım arasında daha önce oynanan 90 karşılaşmada sarı-lacivertliler 45, Gençlerbirliği 15 kez kazandı. 30 müsabakada ise eşitlik bozulmadı.
Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe evinde Gençlerbirliği ile 91. randevuya çıkacak. Ligde son 4 haftada kaybetmeyen kırmızı-siyahlılarla oynayacak olan sarı-lacivertliler, rakibine karşı daha önce oynadığı 90 müsabakada 45 galibiyet, 15 mağlubiyet aldı. 30 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe ilk yarıda atıyor

Süper Lig'in ilk 13 haftasında oynanan maçların ilk yarılarında en fazla gol atan takım olan Fenerbahçe (13 gol), aynı zamanda ilk 15 dakikalarda Trabzonspor ile birlikte en fazla gol bulan iki ekipten biri (4 gol). Gençlerbirliği ile oynadığı son 10 Süper Lig maçında da gol atan Fenerbahçe (8 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet), en son Nisan 2013'te 2-0 kaybettiği karşılaşmada gol sevinci yaşayamamıştı.

Muriç kazandırıyor

Fenerbahçe'nin sezon başında Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği Kosovalı futbolcu Vedat Muriç takımını sırtlayan isim oldu. İlk 11'de çıktığı son 4 Süper Lig maçında 4 gol atan Vedat Muriç, ilk 7 karşılaşmada rakip fileleri 3 kez havalandırdı. 25 yaşındaki futbolcu bu sezon Süper Lig'de attığı gollerle takımına en fazla puan kazandıran oyuncu (7 golle 9 puan) oldu.

Lider Kruse'un golü yok

Sezon başında Bundesliga ekibi Werder Bremen'den transfer olan Max Kruse, ligde en çok şut çeken isim olmasına rağmen henüz golle tanışamadı. Süper Lig'de 13 haftada rakip kaleye 26 şut çeken Alman oyuncu, geçen sezon Werder Bremen formasıyla Bundesliga'da çektiği son 26 şutta 6 gol kaydetmişti.

Yanal, Hamzaoğlu'na karşı önde

Ersun Yanal, teknik direktörlük kariyerinde Hamza Hamzaoğlu ile oynadığı 7 Süper Lig maçının 4'ünde üstün taraf oldu. Bu maçlarda Hamza Hamzaoğlu'nun takımları ise 2 galibiyet elde etti. Söz konusu maçlarda 1 kez ise eşitlik bozulmadı. Son 3 mücadelede üstün gelen taraf ise Ersun Yanal'ın ekipleri oldu. Hamza Hamzaoğlu göreve geldikten sonra oynadığı 4 maçtan 8 puan çıkaran Gençlerbirliği, sezonun ilk 9 haftasında 6 puanda kalmıştı.

Sakat ve cezalılar

Fenerbahçe'de sakatlıkları dolayısıyla Victor Moses, Hasan Ali Kaldırım, Mevlüt Erdinç ve sarı kart cezası dolayısıyla Nabil Dirar, Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyecek.

Yarın saat 20.30'da Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İsmail Şencan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Direnç Tonusluoğlu olacak.

 

Fenerbahçe Gençlerbirliği nasıl canlı izlenir?



Fenerbahçe Gençlerbirliği maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz... 

Digitürk tek maç satın alma işlemi nasıl yapılır?

Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın almak için tıklayınız

 

 

Fenerbahçe'de Moses şoku

İstanbulspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında sakatlanan Fenerbahçeli futbolcu Victor Moses sezonun ilk yarısını kapattı.

Fenerbahçe'de Victor Moses şoku yaşanıyor. Dün İstanbulspor ile oynanan kupa maçında sakatlanan Nijeryalı futbolcu'nun sol üst adalesinin üst tarafında grade 2 yırtık tespit edildiği açıklandı. 28 yaşındaki oyuncunun tedavisine başlandığı belirtilirken, ilk yarıyı kapattığı açıklandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER