Casillas'tan emeklilik haberlerine tepki!

Bugün İspanya basınında çıkan haberlerde Casillas'ın futbol oynayamayacağı ve emeklilik kararı aldığı belirtilmişti.

Casillas'tan emeklilik haberlerine tepki!

Bugün İspanya basınında çıkan haberlerde Casillas'ın futbol oynayamayacağı ve emeklilik kararı aldığı belirtilmişti. Bu haberlerin üzerine deneyimli file bekçisi sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı.

"Emekli olmam gerektiğinde emekli olacağım ama bugün değil. Lütfen günü geldiğinde bunu açıklamama izin verin. Ben açıklamadan buna inanmayın. Şimdi sakin olun. Dün doktorumla yaptığım görüşmede her şeyin yolunda gittiğini öğrendim. Bu mükemmel bir şey. Şimdilik sizlere söyleyeceklerim bu kadar"

 

 

Porto'da forma giyen Casillas, antrenmanda rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı.Kalbinden operasyon geçiren 37 yaşındaki Casillas 6 gün kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edilmişti. 

İspanyol kaleci, Real Madrid'de 25 yıldan fazla oynadıktan sonra Temmuz 2015'te Portekiz ekibi FC Porto'ya transfer olmuştu. İspanya Milli Takımı formasıyla 1 Dünya Kupası, 2 Avrupa şampiyonluğu kazanan Casillas'ın, Real Madrid formasıyla 3 UEFA Şampiyonlar Ligi, 5 La Liga zaferi bulunuyor. Tecrübeli eldiven, 2015'ten beri forma giydiği Porto'da ise 1 lig şampiyonluğu yaşadı. 

 

 

KAYNAK: İHA
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER