Spor yönetimi ve ekonomi gibi konularda yayın yapan Deportes & Finanzas'ın haberine göre; Twitter'da 2019 yılının ilk yarısında en popüler üç basketbol takımından biri Fenerbahçe Beko oldu.
Buna göre bu süreçte en çok etkileşim alan takım 12,9 milyon etkileşim ile NBA finalisti G. S. Warriors oldu.
NBA şampiyonu Toronto Raptors ise yine aynı süreçte 9,74 milyon etkileşim alarak 2'nci sırayı aldı.
Fenerbahçe Beko ise toplamda 5,97 milyon etkileşim ile bu iki takımı takip etti. Sarı-lacivertliler; Derrick Williams, Nando de Colo transferleri ile adından sıkça söz ettirmişti.
Fenerbahçe Beko dünyada 3. oldu!
Spor yönetimi ve ekonomi gibi konularda yayın yapan Deportes & Finanzas'ın haberine göre; Twitter'da 2019 yılının ilk yarısında en popüler üç basketbol takımından biri Fenerbahçe Beko oldu. Buna göre bu süreçte en çok etkileşim alan takım 12,9 milyon etkileşim ile NBA finalisti.

YORUM EKLE
1
Luis Pedro Cavanda ölümden döndü!
2
Galatasaray'dan para ve futbolcu teklifi!
3
Alanyaspor'a La Liga'dan transfer!
4
Ünlü şarkıcı sahnede düştü
5
Huawei Mate 20 X'i tanıttı
6
Fotoğrafıyla olay olan Manuş Baba'dan askerlik...
7
Burhan Kuzu, "Fasulye pahalıysa yemeyin" diyen Seray...
8
Göbeğini çantasıyla saklayan Bergüzar Korel'in...
9
İşte Deniz Türüç'ün G.Saray'dan istediği rakam
10
Dani Alves sosyal medyadan iş ilanı verdi
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:35

GÜNEŞ
08:06

ÖĞLE
12:59

İKİNDİ
15:22

AKŞAM
17:43

YATSI
19:09
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER