Fenerbahçe İstanbulspor Canlı İzle |Fenerbahçe İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? | İlk 11'ler

Fenerbahçe İstanbulspor canlı izle... Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi İstanbulspor'la maçı futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Fenerbahçe İstanbulspor Canlı İzle |Fenerbahçe İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? | İlk 11'ler

Fenerbahçe İstanbulspor canlı izle... Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi İstanbulspor'la maçı futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Fenerbahçe ile İstanbulspor arasındaki maçın ayrıntıları, başta Fenerbahçeli olmak üzere pek çok futbolsever tarafından merakla araştırılıyor. İşte, Fenerbahçe İstanbulspor maçı hakkında ayrıntılar...

FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında bu akşam TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor'u konuk edecek. Ülker Stadı'nda 3 Aralık Salı günü saat 20.45'te başlayacak ve Fenerbahçe'nin 2017-2018 sezonundan kalan cezası nedeniyle sarı-lacivertli taraftarların tribünden izleyemeyeceği karşılaşmayı, hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Fenerbahçe İstanbulspor nasıl canlı izlenir?

Fenerbahçe İstanbulspor maçını A Spor ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. 

KARŞILAŞMAYI CANLI OLARAK İZLEYEBİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE'NİN SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI BİTİYOR
 
Kupanın 2017-2018 sezonu yarı finalinde Beşiktaş'la yapılan maçta çıkan saha olayları nedeniyle PFDK'den 3 maç seyircisiz oynama cezası alan Fenerbahçe, bu cezasını İstanbulspor karşısında tamamlayacak.
 
RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?
 
Süper Lig'de son iki haftada deplasmanlardan beraberlikle dönen sarı-lacivertli ekip, kupanın ilk maçında avantajlı bir skor elde etmek için sahaya çıkacak.
 
FENERBAHÇE'DE MEVLÜT ERDİNÇ VE HASAN ALİ KALDIRIM YOK
 
Fenerbahçe'de, Göztepe maçında kırmızı kart gören Luiz Gustavo ile sakatlıkları bulunan Mevlüt Erdinç ve Hasan Ali Kaldırım forma giyemeyecek. Teknik direktör Ersun Yanal'ın bu karşılaşmada ligde fazla süre alamayan futbolcular ile genç isimlere şans vermesi bekleniyor.
 

 

Sarı-lacivertliler, 4. turdan başladığı kupada TFF 2. Lig temsilisi Tarsus İdman Yurdu'nu 3-1'lik skorla deplasmanda elemişti. TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor ise TFF 3. Lig ekipleri Pazarspor ile Büyükçekmece Tepecikspor'u eleyerek 5. tura yükseldi.
 
İki takım, 2017-2018 sezonunda da son 16 turunda eşleşmiş, Fenerbahçe 2-0 ve 1-0'lık galibiyetlerle rakibini elemişti.
 
Bu eşleşmenin rövanşı, 18 Aralık Çarşamba günü Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanacak.
 
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER