Garry Rodrigues’den 175 aileye gıda yardımı

Korona virüse aleyhinde toplumun her kesiminden olduğu gibi futbolcular da bireysel olarak ellerinden geleni yapıyorlar.

Garry Rodrigues’den 175 aileye gıda yardımı

Korona virüse aleyhinde toplumun her kesiminden olduğu gibi futbolcular da bireysel olarak ellerinden geleni yapıyorlar. Fenerbahçe'nin oyuncusu Garry Rodrigues, korona virüs ile mücadele dahilinde Kızılay'a nakdi bağışta bulundu. Kızılay İskilip Şubesi hesabına 12 bin TL bağışta yer alan Rodrigues'in bağışı ardından 175 koli takviye hazırlanarak ilçedeki ihtiyaç sahiplerine Kızılay yetkilileri göre ulaştırıldı.

"Rodrigues, hayrına 175 paket takviye kolisi hazırlayıp dağıtıyoruz"

Konuyla ilgili açıklamalarda yer alan İskilip Kızılay Şube Başkanı Mehmet Koca, “Oyuncunun Kızılay hesabına yardım yaptığını öğrendik. Bunun 175 adet paket yapılarak Kızılay kadar gereklilik sahibi ailelere dağıtılması yazıyordu. Bu paketleri hazırlayarak dağıtıyoruz. Önce şaşırdık. Gittik hesabı kontrol ettiğimizde doğrusu 12 bin TL yattığını gördük. İnanamadık. Çünkü yabancı bir futbolcunun İskilip Kızılay Şubesine bağışta bulunması tuhafımıza gitti. Lakin hesaplarımızda gerçekte paranın olduğunu gördük. Onun hayrına 12 bin liralık 175 paket yardım kolisi hazırlayıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Devamını bekliyoruz. Kızılay nasıl yurt açık havada yardımlar yapıyorsa onların da bizlere yardımda bulunması fiilen fazla hoş ve duygulandırıcı” dedi.

Bilal Arıcı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER