İrfan Buz: 'Adanaspor maçında inşallah birincil galibiyeti alacağız'

Yeşil-beyazlılar ile 1,5 yıllık kontrat imzalayan İrfan Buz, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

İrfan Buz: 'Adanaspor maçında inşallah birincil galibiyeti alacağız'

Yeşil-beyazlılar ile 1,5 yıllık kontrat imzalayan İrfan Buz, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Takıma olan inancını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Fazla kaliteli bir takımımız var ve ben bu takıma inanıyorum. Değiştirebileceğimiz olayları değiştireceğiz ve kendimize bakacağız" şeklinde konuştu.

"Galibiyetle başlatmak istiyoruz"

Bursaspor'dan teklif geldiğinde hiç hesapsızca kabul ettiğini bildiren Buz, "Her şeyden evvel burayı özlemişim. Burada olmaktan fazla mutluyum. Bursa il sınırlarına geldiğim vakit her zaman sevinçliyim fakat buraya, Özlüce'ye gelmek gerçekte benim için çok mutluluk verici. Şunu da belirtmek istiyorum Sayın başkandan önerge aldığımda hiç düşünmeyerek, özellikle bu durumda can atarak kabul ettim. Kalan 5 maçımız var. Fazla mutluyum, buradaki insanlardan da fantastik destek alıyorum. İlk maçımıza çıkıp, 3 puanı aldıktan sonradan yolumuza sürdürmek istiyoruz. Bir Takım şeyler nasıl başlıyorsa o kadar gider, biz de galibiyetle açmak istiyoruz" diye konuştu.

"Bursaspor'u herkese gururla anlatıyorum"

Bursaspor'un son durumuna ilişkin de görüşlerini paylaşan deneyimli teknik adam, "Benim için fazla kaliteli bir takım var ve ben bu takıma inanıyorum. Şu anki pozisyonumuzda her futbolcumuz paha biçilmez. Final maçlarında herkesin enerjisine, vereceği azami katkıya ihtiyacımız var. Ben Almanya'da kalıyorum, ara sıra Bursa'yı anlatıyordum. Bursaspor, şu an TFF 1. Lig'de ama Süper Lig şampiyonu bir takım. Bunu da herkese gururla anlatıyorum, sizlerden biri olduğum için fiilen kibir duyuyorum" ifadelerini kullandı.

"Taraftarlarımız bize inansın"

Yeşil-beyazlı taraftarlara ve futbolculara da seslenen Buz, "Taraftarımız bize inansın, zaten desteği veriyorlar çok teşekkür ediyorum. Futbolcularımıza da şunu anlatmak istiyorum. Bizim değiştirebileceğimiz olayları değiştireceğiz. Biz kendimize bakacağız, ilk kez ilk maçımız Adanaspor ile. Adanaspor maçıyla birlikte pozitif bir havayı yakalamamız gerekiyor. Ben takımıma inanıyorum. Süper Lig'de almak zorundayız, her şeyimi vereceğime söz veriyorum. Biz bunu yapacağız, taraftarımızdan hayır duaları alarak desteklerini hissedeceğiz. Adanaspor maçında inşallah birincil galibiyetimizi alacağız. Maçlara tek tek bakacağız. Ben futbolculara asistan olacağım, eylemi gerçekleştiren futbolcular olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Samet Otlak

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER