Kayserispor 55 gün sonra topbaşı yaptı

Hes Kablo Kayserispor Korona virüs (Covid-19) sebebiyle mart ayında ertelenen liglerin arkasında bugün ilk olarak toplandı.

Kayserispor 55 gün sonra topbaşı yaptı

Hes Kablo Kayserispor Korona virüs (Covid-19) sebebiyle mart ayında ertelenen liglerin arkasında bugün ilk olarak toplandı. Geçtiğimiz günlerde Covid-19 testinden geçen ve test sonuçları olumsuz çıkan Sarı-Kırmızılı takım, 55 gün sonra birincil çalışmasını 3 grup halinde yaptı.

Hes Kablo Kayserispor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, basına ve taraftara kapalı olan birincil çalışmanın Covid19 tedbirleri zarfında bireysel mesafelere uyarı edilerek gerçekleştirildiğini söyledi. Mustafa Tokgöz, "Takımımız, haftalar sonra idman yaptı. 3 grup halinde idman gerçekleştirildi. Bir kısım saat 16.00'da, ikinci kısım saat 17.00'de, öteki bir kısım da saat 18.00'de idman yaptı" dedi.
Mustafa Tokgöz, "Antrenman öncesi ve idman sırasında son derece titiz davranıldı. Futbolcular, idman öncesi ve sonrasında soyunma odalarını kullanmadı. bireysel odalarında kıyafet değişikliği yaptı. Tesis binasından antrenman sahasına kadar yeniden maskeler kullanıldı. İdman sırasında maskeler kullanılmadı.

Yüksel Yıkılmaz
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER