Kayserisporlu Diego Angelo Kayserispor’u kümede tutacaklarına inandıklarını söyledi

Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor, devre arasında Antalyaspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı başarılı ve deneyimli futbolcu Diego Angelo geçtiğimiz günlerde Kayseri'ye gelerek takımla birlikte çalışmaların başladı. Koronavirüs (Covid-19) sebebiyle ertelenen ligl.

Kayserisporlu Diego Angelo Kayserispor’u kümede tutacaklarına inandıklarını söyledi

Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor, devre arasında Antalyaspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı başarılı ve deneyimli futbolcu Diego Angelo geçtiğimiz günlerde Kayseri'ye gelerek takımla birlikte çalışmaların başladı.

Koronavirüs (Covid-19) sebebiyle ertelenen liglerin ardından ailesi ile birlikte Antalya'ya dışarı giden Diego Angelo, 40-45 gün Antalya'dan kaldıktan sonra bitmiş Kayseri'ye geldi. Antrenmanlardaki isteği ve açgözlü ile uyarı çeken Diego Angelo Sarı-Kırmızılı takımın başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

Diego Angelo, “Kayseri'yi ve Kayserispor ailesini seviyorum. Ligde kalan son 8 maçımızda elimizden geleni yapacağız ve bu takım ligde kalacak. 8 maçta zorunlu puanları toplayacağız. Biz ekip olarak havlu atmadık. Bu süreçte daima bir aradayız. Kayserispor'un başarısı için çalışıyoruz. Kayserispor her şeyin en iyisini adalet ediyor” dedi.

Yüksel Yıkılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER