Manuel Fernandes için ağır sözler! 'Saygısız...'

Lokomotiv Moskova'nın eski başkanı Olga Smorodskaya, Manuel Fernandes'in muhtemel ayrılığı hakkında konuşarak oyuncu hakkında sert sözler kullandı.     "BENCE İYİ BİR TAKIMA GİDEMEZ" Sözleşmesi Haziran 2019'da bitecek 33 yaşındaki Fernandes için konuşan Olga Smorodskaya, "Bu .

Manuel Fernandes için ağır sözler! 'Saygısız...'

Lokomotiv Moskova'nın eski başkanı Olga Smorodskaya, Manuel Fernandes'in muhtemel ayrılığı hakkında konuşarak oyuncu hakkında sert sözler kullandı.

 

 

"BENCE İYİ BİR TAKIMA GİDEMEZ"

Sözleşmesi Haziran 2019'da bitecek 33 yaşındaki Fernandes için konuşan Olga Smorodskaya, "Bu durumdan çok memnunum. Eğer ayrılırsa Lokomotiv Moskova'yı tebrik ederim. Bence zaten buradan ayrıldıktan sonra ciddi bir takımda oynayamayacağını düşünüyorum. Bu düşüncemin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini de çok merak ediyorum. Ama bence zaten hiçbir ciddi takım onu transfer etmeyecek" dedi.

 

 

"SAYGISIZ BİR FUTBOLCU"

Manuel Fernandes'in karakterine de dedinen eski idareci, "Fernandes'in saygısı yok. Çok tembel, çalışmak istemiyor sadece para almak istiyor." sözlerini kullandı

2014'ten bu yana Lokomotiv Moskova'da oynayan Manuel Henriques Tavares Fernandes bu sezon 19 lig maçında 3 gol atarken 5 de asist yaptı. Toplamda ise 27 maça çıktı. 3 gol atıp 6 asistle oynadı.

KAYNAK: SPORX
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER